Πόλεμος Άδωνι - Ιωαννίδη στα social media - Αιτία η παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου

Σφοδρή κόντρα ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάμεσα στον Αδωνι Γεωργιάδη και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη.

Αφορμή για την κόντρα στάθηκε το γεγονός πως ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ παρακολούθησε την παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου και φωτογραφήθηκε μαζί του μετά το τέλος της. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο  Twitter την παρακάτω ανάρτηση.

«Ουδέν σχόλιο», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης, δημοσιεύοντας την εν λόγω φωτογραφία, ενώ ο κ. Ιωαννίδης του απάντησε από το λογαριασμό του στο Facebook, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση, τόσο στον υποψήφιο για την προεδρία της ΝΔ, όσο και στον Γιώργου Μουρούτη για την κριτική που του άσκησαν.

«Δεν τους αδικώ, ήρθαν μόλις χθες στην παράταξη και δεν γνωρίζουν ακόμα τον πολιτικό πολιτισμό μας. Παρόλα αυτά, ξέρουν καλά να λαϊκίζουν», έγραψε στην ανάρτησή του μεταξύ άλλων, συμπληρώνοντας ότι δεν θα ανεχθεί μαθήματα κομματικού πατριωτισμού «από κάποιους που έβριζαν μέχρι χθες τη ΝΔ και τον Καραμανλή», καταλήγοντας ότι η παράταξη επιστρέφει στις ρίζες της.

Από το περιβάλλον του κ. Γεωργιάδη σχολίαζαν σήμερα ότι «οι ρίζες της ΝΔ είναι οι χιλιάδες νεοδημοκράτες οι οποίοι εγγυώνται και την ενότητα της παράταξης», ενώ σχολίαζαν ότι «μόνο θλίψη μας προκαλούν τα σχόλια του κ. Ιωαννίδη». Παράλληλα τόνιζαν «κάποια στιγμή πρέπει να μας απαντήσει για την κατάσταση που επικρατεί στην ΟΝΝΕΔ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ