Ο επικός καυγάς της χρονιάς: Μπαλατσινού – Παπανώτας: Καρφιά, υπονοούμενα και "γαλλικά"

Μια νέα λεκτική διαμάχη στη showbiz φαίνεται πως ξεδιπλώνεται ανάμεσα στην Τζένη Μπαλατσινού και στον Δημήτρη Παπανώτα.

«Έχω κάνει καμιά δεκαριά πλαστικές, κάθε μέρα και από μία. Στον Παπανώτα πείτε να σχολιάσει που έχει μια καλή κουβέντα για όλες τις γυναίκες. Φαίνεται τις αγαπάει πολύ τις γυναίκες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο συμπληρώνοντας: «2 - 3 που έχω ακούσει σχόλια για πλαστικές είναι μόνο από τον Παπανώτα και μπράβο του γιατί φαίνεται ότι της αγαπάει πολύ τις γυναίκες πολύ το αγόρι. Γιατί είναι αγόρι, άντρας γερός ο Παπανώτας».

Τις συγκεκριμένες δηλώσεις δεν άφησε ασχολίαστε ο δημοσιογράφος του "Happy Day στον Alpha" και... ανταπέδωσε τα καρφιά με τη σειρά του λέγοντας: «Προσπαθούν οι δημοσιογράφοι να βρουν μια ερώτηση που να μην είναι κλισέ, να μην τα παίρνουν στο κρανίο κάποιες κυρίες. Μα τι να σε ρωτήσω, για τη θεωρία της σχετικότητας; Δεν θα ξέρεις να απαντήσεις. Γιατί ενοχλείται με τις ερωτήσεις για τις πλαστικές, αφού μόνη της τα λέει. Αυτό που λυσσάτε να γίνετε διάσημες και μόλις γίνετε διάσημες στραβοχύνεστε! Αγάπη μου έκανες τούμπες για να σε ρωτάμε. Δεν το λέω για την Τζένη, γενικώς».

Η αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα για τα σχόλια που δέχθηκε ήταν ιδιαιτέρως έκρυθμη και στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά", όπου δεν έλειψαν τα υπονοούμενα και οι βαρείς χαρακτηρισμοί από πλευράς του για το πρόσωπο της παρουσιάστριας.

Το πρωί της Δευτέρας η Τζένη βρέθηκε στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου και απάντησε, ξανά, στον δημοσιογράφο αναφέροντας: «Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα για το τι λέει ο καθένας. Ξέρω ότι υπάρχουν εκπομπές, που είναι σχολιαστικές. Και δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο, δεν έχω πει “μην πείτε αυτό, μην πείτε εκείνο”. Δε με ενδιαφέρει τι μπορεί να πει ο καθένας. Από τη στιγμή όμως που θίγονται μέλη της οικογένειάς μου, η αξιοπρέπειά μου, θίγεται το ήθος μου, το μόνο που μπορώ να κάνω πλέον είναι να κινηθώ νομικά. Χθες είδαμε ένα τηλεοπτικό παραλήρημα, δε θέλω να δώσω περαιτέρω συνέχεια. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έθιξε την οικογένειά μου, οπότε όφειλα να πω ότι αυτό δεν είναι αντρικό. Δεν κάνουν το φύλο που εκπροσωπούμε ούτε τα παντελόνια, ούτε οι φούστες. Το πιο αστείο από όλα είναι ότι είμαι ομοφοβική. Αυτό με έκανε να γελάσω πιο πολύ από όλα. Ένας άντρας που δεν έχει ήθος, δεν είναι άντρας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ