Ο Ryan ήταν κορίτσι & η Jasmine αγόρι: Έχουν κάνει και οι δύο αλλαγή φύλου & σκοπεύουν να κάνουν παιδιά

Σε καμιά περίπτωση η ιστορία αγάπης της Jasmine Merino και του Ryan Said δεν είναι συνηθισμένη, καθώς οι δυο νέοι είναι τρανσέξουαλ και ερωτεύθηκαν αφού αντάλλαξαν» φύλα.

Ο 24χρονος Ryan ζει πλέον ως άντρας τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ η 18χρονη Jasmine είναι εδώ και δυο χρόνια μια εντυπωσιακή κοπέλα. Αν και δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τις επεμβάσεις αλλαγής φύλου, λένε ότι το σεξ είναι εκπληκτικό καθώς έμαθαν πώς να προσαρμόζονται.

Το διαφορετικό ζευγάρι επιθυμεί κάποια μέρα στο μέλλον να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. «Η σχέση μας είναι τέλεια γιατί και οι δυο ξέρουμε πώς είναι να είσαι άντρας και γυναίκα, οπότε πραγματικά καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Μου αρέσει που ο Ryan είναι και αυτός τρανσέξουαλ, γιατί περνώ και εγώ από αυτή τη διαδικασία και δείχνει κατανόηση», λέει η Jasmine.

Το νεαρό ζευγάρι, πριν βρει την ευτυχία, ήρθε αντιμέτωπο με μια σειρά από δυσκολίες. Ο  Ryan από το Οντάριο του Καναδά λέει στην Dailymail σχετικά: «Μεγαλώνοντας ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Δεν ήξερα ποιος ήμουν και γνώριζα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Οι γονείς μου με ανάγκαζαν να συμπεριφέρομαι κοριτσίστικα ενώ εγώ φορούσα αγορίστικα ρούχα. Όταν αποκάλυψα στους γονείς μου την αλήθεια, δεν το αποδέχτηκαν- μου έκαναν τη ζωή δύσκολη και μου έλεγαν ότι ήμουν η ντροπή της οικογένειας».

Η Jasmine, η οποία κατάγεται από την Καλιφόρνια, δηλώνει πως και η δική της ιστορία δεν ήταν ρόδινη. «Πάντα μου άρεσε να παίζω με τη μπάρμπι… Πάντα ήξερα ότι έπρεπε να είμαι κορίτσι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ