Ο πρίγκιπας Γεώργιος γράφτηκε στο παιδικό σταθμό κοντά στο σπίτι του- Θα ακολουθεί το σύστημα Μοντεσόρι

 Με επίσημη ανακοίνωση του παλατιού, μάθαμε σήμερα πού αποφασίστηκε να ξεκινήσει σχολείο ο γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ. Το κουδούνι χτυπά τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

2,5 χρονών ο πρίγκιπας Γεώργιος και οι γονείς του αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να πάει στο σχολείο. Επέλεξαν λοιπόν τον παιδικό σταθμό Westacre, που ακολουθεί το σύστημα Μοντεσόρι και βρίσκεται στο Ίστον Βίλατζ, πολύ κοντά στο σπίτι της οικογένειας στο Νόρφολκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γεώργιος θα παρακολουθεί τα μαθήματα κανονικά, κάθε πρωί όταν βρίσκονται στο Νόρφολκ, ενώ οι απουσίες του όταν η οικογένεια βρίσκεται στο Λονδίνο θα είναι δικαιολογημένες.
Επιλέγοντας το εν λόγω σχολείο, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ ελπίζουν ο γιος τους να απολαύσει χαλαρές ώρες παιχνιδιού και μάθησης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο για το οικονομικό του θέματος, οι σπουδές του Γεώργιου θα κοστίζουν £5.50 λίρες την ώρα -δηλαδή περίπου £33 την ημέρα- γεγονός που κάνει την επιλογή σαφώς πιο οικονομική από την όποια άλλη θα είχαν επιλέξει στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ