Δέκα ψέματα που όλες οι γυναίκες έχουν πει - Αν είστε άντρες, μάλλον τα έχετε πιστέψει!

Δεν είναι μόνο οι άντρες που λένε ψέματα, καθώς (τώρα που κλείνει η χρονιά) οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό μας και να παραδεχτούμε ότι που και που λέμε και κανένα ψεματάκι. 

Όπως συμβαίνει και με τους άντρες, πολλά από τα ψέματα που λέμε, το κάνουμε για να αποφευχθεί μια σύγκρουση, αλλά το ψέμα, η αλήθεια είναι πώς, πάντα προκαλεί προβλήματα σε μια σχέση. Εδώ είναι μερικά γυναικεία ψέματα που όλες έχουμε πει, είναι όμως σχεδόν απίθανο να τα παραδεχθούμε (τουλάχιστον όχι πρόσωπο με πρόσωπο).

«Τα χρήματα δεν είναι σημαντικά»
Οι περισσότερες γυναίκες παντρευόμαστε όντως τον εκλεκτό της καρδιάς μας, αλλά ένα από τα πιο συνηθισμένα ψέματα που λέμε είναι ότι τα χρήματα δεν έχουν καμία σημασία. Και μπορεί οι περισσότερες να μην επιλέγουμε τον άντρας της ζωής μας με βάση το εισόδημά του, όμως η πραγματική έλλειψη χρημάτων μπορεί να κάνει δύσκολη και δυστυχισμένη την καθημερινότητα, ειδικά αν εξαιτίας αυτού κάποια πράγματα μένουν πίσω, όπως για παράδειγμα η δημιουργία μιας οικογένειας.

«Μα φυσικά και μου αρέσει η οικογένειά σου»
Η κακιά σχέση με τα πεθερικά είναι μύθος ή αλήθεια; Στις μέρες μας πάντως η «έχθρα» ανάμεσα σε νύφες και πεθερές είναι περιορισμένη. Ωστόσο, ακόμη και οι γυναίκες που δεν τα πάνε πολύ καλά με τα πεθερικά τους, δύσκολα θα το παραδεχτούν. Είναι άκομψο να το ξεστομίσεις ακόμη και στον σύντροφό σου. Πώς μπορείς να πεις σε κάποιον ότι δεν σου αρέσει η οικογένειά του, πόσο μάλλον οι γονείς του;! Γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μερικές γυναίκες κρατούν αυτή την αντιπάθεια μόνο για τον εαυτό τους, ή τουλάχιστον αργούν να την εκδηλώσουν!

«Δεν με πειράζει να μαγειρέψω πάλι εγώ!»
Άλλο ένα ψέμα που λέμε συνήθως στο ξεκίνημα μιας σχέσης. «Δεν με πειράζει να αναλάβω το μαγείρεμα, δεν με πειράζει να πλύνω τα πιάτα, να μαζέψω τα βρώμικα ρούχα, να βάλω πλυντήριο.». Η υπομονή όμως σύντομα θα εξαντληθεί!

«Δεν ζηλεύω»
Οι γυναίκες λόγω εγωισμού προσποιούμαστε ότι δεν μας ενοχλεί αν για παράδειγμα ο καλός μας έχει αναπτύξει φιλίες με γυναίκες από το εργασιακό του περιβάλλον ή αν τον δούμε να ξεφυλλίζει ένα περιοδικό, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Λέμε ψέματα για να μην φανούμε ξενέρωτες, προσκολλημένες, ζηλιάρες και ανασφαλείς. Συνήθως αυτό πληρώνεται με το ίδιο νόμισμα!

«Ήταν απίθανα!»
Σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουμε πει ψεματάκια στην κρεβατοκάμαρα είτε για τις εμπειρίες, είτε για τον οργασμό ή ότι «το μέγεθος δεν μετράει». Είναι επίσης αρκετά κοινό για τις γυναίκες να προσποιούμαστε ότι ο εκάστοτε σύντροφος μας είναι ο καλύτερος απ’ όλους.

«Τίποτα, όλα καλά»
Όταν σας ρωτάει τι συμβαίνει, η πρώτη απάντηση που έρχεται στο μυαλό είναι «Τίποτα, όλα μια χαρά». Φαίνεται όμως ότι η συμπεριφορά και η γλώσσα του σώματος δεν συμβαδίζει με την απάντηση. Στο κάτω κάτω όμως γιατί θα πρέπει όλα να τα έχει «στο πιάτο». Ας ανακαλύψει και κάτι μόνος του!

«Είμαι σχεδόν έτοιμη!»
Είτε πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ, είτε σε πάρτι, θέλουμε να είμαστε απαστράπτουσες. Δεν φταίμε εμείς που χρειαζόμαστε χρόνο για να απλώσουμε το make – up , να φτιάξουμε τα μαλλιά μας και να βρούμε τι ρούχα θα φορέσουμε. Είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα.

«Όμορφη είναι»
Έχετε συναντήσει ποτέ καμία πρώην του συντρόφου σας ή έστω μια φίλη; Αν ναι, καταλαβαίνετε ακριβώς τι εννοούμε. Δεν θέλετε να την κακολογήσετε γιατί αυτό θα σας κάνει να φανείτε ύπουλη. Η μόνη επιλογή είναι να επιλέξετε το ψέμα και να πείτε ότι είναι όμορφη. Βέβαια η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

«Έχω πονοκέφαλο»
Μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ύπνος. Αγαπάμε τον σύντροφό μας αλλά δεν έχουμε πάντα ερωτική διάθεση. Επειδή όμως χρειάζεται μια δικαιολογία, τι να κάνουμε; Προσποιούμαστε τις κουρασμένες ή λέμε ότι έχουμε πονοκέφαλο. Η αλήθεια είναι πάντως ότι πάντα πιάνει!

«Πλάκα έκανα»
Αφού έχουμε πει κάτι κακό και άκομψο και ενώ προσπαθούμε να τα μπαλώσουμε, το ρίχνουμε στην πλάκα και λέμε ότι ήταν απλά ένα αστείο. Ακόμη κι αν όντως κάναμε πλάκα, το σχόλιο εξακολουθεί να είναι κακό. Αν ξέρετε ότι ο καλός σας δεν τα πάει καλά με την κριτική, κρατήστε τα αστεία για τον εαυτό σας.

ΠΗΓΗ: baby.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ