Άδωνις Γεωργιάδης clear! Στις 10 Ιανουαρίου θα ψηφίσω Μητσοτάκη

Την καθαρή στήριξη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η χθεσινή μέρα ήταν γιορτή για τη ΝΔ, λόγω της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου. Συνέβαλλα και εγώ από τη μεριά μου. Μόνο με τη δύναμη των ιδεών και χωρίς έξωθεν βοήθεια, καταγράψαμε διψήφιο ποσοστό.» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ήταν ένας κόσμιος αγώνας και δεν έχει σχέση με τα όσα βγαίνουν προς τα έξω. Συγχαρητήρια σε Μεϊμαράκη και Μητσοτάκη. Δεν μπορώ να μείνω σιωπηλός, όπως έχουν έρθει τα πράγματα. Θεωρώ πως δεν πρέπει να μείνω σιωπηλός. Θα στηρίξω τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί συμφωνώ με τις θέσεις του. Αυτή η προσωπική μου επιλογή δεν έχει να κάνει με καθοδήγηση, είναι απλά τα όσα πιστεύω εγώ», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, χαιρέτησε τις δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη, τονίζοντας πως «μπορεί να προερχόμαστε από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες αλλά μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για να ξανακάνουμε τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη». Παράλληλα, όπως αναφέρει το thepressproject.gr, πρόσθεσε ότι η ΝΔ έχει χρέος «να κάνει εντολή την πράξη του 60% και πλέον των νέων και παλαιών μελών μας»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ