Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Βίντεο: Στην κρεβατοκάμαρα της ήταν η Λίτσα Πατέρα όταν εισέβαλε διαρρήκτης στο σπίτι της 

Η Λίτσα Πατέρα, στην πρωινή εκπομπή του Ant1 και πριν παρουσιάσει τα ζώδια, περιέγραψε την περιπέτεια που έζησε την Παρασκευή όταν ένας κλέφτης εισέβαλε στο σπίτι της γύρω στις οκτώ παρά και ενώ ήταν μέσα στο διαμέρισμα της!

 

Η αστρολόγος είπε χαρακτηριστικά:

«Έγινε Παρασκευή 8 παρά... Το ωραίο είναι ότι εμείς στην πολυκατοικία που είναι επί της Βασιλίσσης Σοφίας, έχει πρεσβεία κάτω με κάμερες, με κόσμο, έχει φύλαξη, εγώ έχω κάμερες μέσα στο σπίτι. Όμως είχαμε κάνει το λάθος και δεν είχαμε κλειδώσει. Έφυγε η κοπέλα και δεν κλείδωσε. Χωρίς εργαλεία, χτύπησε την πόρτα έτσι με τον ώμο του, ο άνθρωπος που θα δούμε και μπήκε μέσα.

Εγώ ήμουν στην κρεβατοκάμαρα, άκουσα έναν ψιλοθόρυβο, λέω γύρισε η κοπέλα και βγαίνω έξω σιγά σιγά και όπως πήγα προς την πόρτα τη βλέπω μισάνοιχτη, καταλαβαίνω ότι κάτι γίνεται και γυρίζω δεξιά που είναι μία κρεβατοκάμαρα και βλέπω μέσα αυτόν τον κύριο. Ντυμένος καταπληκτικά. Βγήκα έξω και αρχίζω να φωνάζω και έφυγε τρέχοντας».

Όπως είπε η γνωστή αστρολόγος το διαμέρισμα της έχει κάμερες οι οποίες φυσικά κατέγραψαν τον εισβολέα. 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ