Good news: Τα ΕΛ.ΠΕ πληρώνουν ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Ομιλος Ελληνικά Πετρέλαια ανέλαβε την αποπληρωμή της οφειλής ΕΝΦΙΑ και τελών κυκλοφορίας για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο πλαίσιο της στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης, η διοίκηση του Ομίλου αποφάσισε τα φετινά Χριστούγεννα να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους αλλά να ενισχυθεί το σημαντικό έργο Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, από τις οποίες επελέγησαν έντεκα. Ειδικά για το «Χαμόγελο του Παιδιού» αποφασίσθηκε να καλυφθεί πλήρως η οφειλή για ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας.

Στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. κ. Στάθης Τσοτσορός, ο Δ/νων Σύμβουλος ΕΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ κ. Παναγιώτης Πετρούλιας και η Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών Ομίλου, κα Σταματία Ψυλλάκη, συναντήθηκαν σήμερα με αντιπροσωπεία από το «Χαμόγελο του Παιδιού», με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κώστα Γιαννόπουλο, προκειμένου να τους επιδώσουν επιταγή για την πληρωμή της οφειλής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ