«Νοτιάς»: 50 διπλές προσκλήσεις από τον ΟΤΕ TV για την επίσημη πρεμιέρα

Μετά την έξοδό της στους κινηματογράφους, η ταινία θα προβληθεί στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA του OTE TV, σε πρώτη προβολή.  

Ο OTE TV, συμπαραγωγός της νέας σκηνοθετικής δουλειάς του Τάσου Μπουλμέτη «Νοτιάς», προσκαλεί τους συνδρομητές του στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, την Δευτέρα 11 Ιανουάριου 2016 στο θέατρο Παλλάς, προσφέροντας 50 διπλές προσκλήσεις. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο σκηνοθέτης και οι συντελεστές της ταινίας. 

Ο «Νοτιάς», η νέα ταινία του Τάσου Μπουλμέτη μετά την «Πολίτικη Κουζίνα», που παρακολουθεί την ενηλικίωση ενός αγοριού τις δεκαετίες του ‘60, ’70 και ’80 στην Ελλάδα, θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους της χώρας μας στις 14 Ιανουαρίου 2016. 

Για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό και να μπουν στην κλήρωση για μία από τις 50 διπλές προσκλήσεις, οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να στείλουν, έως την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, το μήνυμα «OTE TV» στο 19129 . Μέσα από το πρόγραμμα των συμπαραγωγών του και αυτή τη σεζόν, ο ΟΤΕ TV συμμετέχει σε αρκετές ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, αλλά και φιλμ μικρού μήκους, στηρίζοντας το ελληνικό σινεμά. 

Από τη μέρα που εμφανίζονται στον Σταύρο οι πρώτες ερωτικές ανησυχίες φουντώνει και η επιθυμία του να λέει ιστορίες με ένα δικό του, ανατρεπτικό, τρόπο. Οι ταραχώδεις, αλλά και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενες για την Ελλάδα, δεκαετίες του ‘60,’70 και ‘80 πυροδοτούν τη φαντασία του ασταμάτητα. Στο ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, για να κατακτήσει αυτά που ποθεί, θα σκαρφιστεί ιστορίες για αρχαίους μύθους, μακρινά ταξίδια και όμορφες γυναίκες. Όταν έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, θα κάνει τις ιστορίες του εικόνες, και θα ανακαλύψει τον εαυτό του.

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Τάσος Μπουλμέτης

Παίζουν: Γιάννης Νιάρρος, Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Zωζώ Σαπουντζάκη, Ταξιάρχης Χάνος, Αργύρης Ξάφης, Ερρίκος Λίτσης, Όμηρος Πουλάκης, Μελισσάνθη Μάχουτ, Xαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιώργος Βουρδαμής, Δημήτρης Ήμελλος, Φοίβος Ταραμπίκος

Παραγωγή: ΟΝΙΟΝ ΦΙΛΜΣ 
Σε συμπαραγωγή με: ΟΤΕ TV, VIEW MASTER, MAGIKON, ROSEBUD21
Εκτέλεση Παραγωγής: View Master Films
Executive Producer: Κώστας Λαμπρόπουλος 
Οργάνωση Παραγωγής: Γιάννης Καραντάνης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σίμος Σαρκετζής 
Μοντάζ: Γιώργος Μαυροψαρίδης 
Σκηνογράφος: Σπύρος Λάσκαρης
Ενδυματολόγος: Εύα Νάθενα
Μουσική: Ευανθία Ρεμπούτσικα

Διανομή Ρόλων: Σωτηρία Μαρίνη
Ειδικά Εφέ: Magikon
Έρευνα – εκτέλεση φωτογραφικού υλικού: Ηώ Πάσχου
Κομμωτής: Χρόνης Τζίμος
Μακιγιάζ: Κατερίνα Βαρθαλίτου

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ