Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το 2016 - Τι μας επιφυλάσσει η νέα χρονιά;

Το 2016 είναι η χρονιά που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην χρονιά «κλειδί» της μεγάλης αλλαγής για την ιστορία του κόσμου και η οποία δεν είναι άλλη από το 2019.

Καθώς πλησιάζουμε όλο και περισσότερο προς το τέλος της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα, οι δυσκολίες συνεχίζουν να μεγαλώνουν και η χαρά ή η ελπίδα να περιορίζονται. Ωστόσο το 2016 δίνει ευκαιρίες ξεκαθαρίσματος, για όσους έχουν το κουράγιο να τις κάνουν...

ΚΡΙΟΣ

Το 2016 είναι μια σημαντική χρονιά για εσάς τους Κριούς, κατά την οποία θα βάλετε καινούργιους στόχους και θα επεκταθείτε στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Παρά το γεγονός ότι οι δυσκολίες σε μεγαλύτερη κλίμακα θα συνεχιστούν, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Έχετε ξεπεράσει βέβαια τον υποκειμενισμό σας και διδαχτήκατε πολλά από τα λάθη που κάνατε αλλά και από την αλλαγή του κλίματος της εποχής η οποία συχνά σας έφερε σε αδιέξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το 2016 είναι για εσάς τους Ταύρους μια καλύτερη χρονιά μέσα σε ένα γενικότερα συνεχιζόμενο δύσκολο κλίμα. Σας υποχρεώνει να κάνετε αναδιοργάνωση στη ζωή σας και αναθεωρήσεις στις σχέσεις σας. Η προσωπική σας ζωή και η καριέρα ή ο επαγγελματικός τομέας είναι τομείς που πρέπει να προσέξετε. Να αποφύγετε λάθη που μπορούν να γίνουν εκεί διότι θα έχουν συνέπεια στην προσωπική σας ζωή και στην αίσθηση της οικονομικής σας ασφάλειας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το 2016 είναι πολύ σημαντικό για όλους τους Διδύμους. Η διέλευση του Κρόνου από τον Τοξότη ορίζει μια νέα εποχή που θα κρατήσει έως το τέλος του 2017 και στην διάρκεια της οποίας οι σχέσεις σας με τους άλλους θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας. Θα πρέπει να κάνετε σωστές επιλογές και βασικές αναθεωρήσεις. Θα πρέπει να μην επεκτείνετε την ανασφάλεια σας αλλά να την λειτουργήσετε πρακτικά στην ζώνη πάντα της δικής σας δύναμης και ποτέ στις ελπίδες για τους άλλους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2016 σας βρίσκει εσάς τους Καρκίνους  ευχαριστημένους από τον εαυτό σας αλλά όχι και τόσο  ευτυχισμένους από το περιβάλλον σας. Η αγωνία και τα άγχη σας για την συνέχεια της πορείας σας θα είναι αισθητά σε όλο το μήκος αυτής της μεταβατικής χρονιάς. Τα αισθηματικά σας όπως και τα οικονομικά σας, θα διαταραχτούν αλλά και θα διανθήσουν πολλές φορές. Ωστόσο ο Κρόνος στον Τοξότη παρόλο που θα αυξήσει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας, θα σας βοηθήσει να δικαιώσετε τον εαυτό σας ενώ ο Δίας στην Παρθένο θα σας ωθήσει να αναζητήσετε πρόσκαιρες χαρές και να αυξήσετε τις καθημερινές σας ανέσεις.

ΛΕΩΝ

Το 2016 υποχρεώνει εσάς τους Λέοντες να γίνετε πιο ρεαλιστές και άλλο τόσο πρακτικοί. Ο Δίας στην Παρθένο σε σχέση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή όλα αυτά που ξεκινήσατε την προηγούμενη χρονιά. Το χρήμα και οποιαδήποτε σχέση σας μαζί του,  θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Πρέπει να φανείτε προνοητικοί και προσεκτικοί με την διαχείριση των χρημάτων και πόσο αυτά μπορούν να επηρεάσουν ή και να συμβάλλουν στην πρόοδο κάποιων νευραλγικών τομέων της ζωής σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2016 θα είναι πολύ σημαντική αλλά  και δύσκολη χρονιά για εσάς που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου. Ο Κρόνος είναι εγκατεστημένος στον Τοξότη και  ο Άρης θα μπει και να βγει αρκετές φορές στο χώρο αυτό. Οι τομείς που θα επηρεαστούν είναι ο οικογενειακός και ο επαγγελματικός και πρέπει να επιστρατεύσετε την υπομονή και την φρόνηση. Ωστόσο βρίσκεστε κάτω από την προστασία του Δία που έχει εγκατασταθεί στο ζώδιο σας από τα μέσα του περασμένου Αυγούστου. Χάρη σε αυτόν πολλοί από εσάς θα κάνετε καινούργια ξεκινήματα και δεν θα είναι λίγες οι στιγμές που θα αποδειχτείτε ευνοημένοι ή προστατευμένοι. 

ΖΥΓΟΣ

Το 2016 είναι η χρονιά που θα ενισχύσει το ψυχικό σας σθένος, θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τα όρια των δραστηριοτήτων σας και να συμβάλει για ανακούφιση των οικονομικών σας. Είναι επίσης η χρονιά που θα συνειδητοποιήσετε την δύναμη που έχετε και δεν το γνωρίζατε, ενώ θα σας προετοιμάσει για ένα σημαντικό ξεκίνημα ή για μια μεγάλη ανανέωση με αφετηρία την περίοδο των γενεθλίων σας σε αυτή την χρονιά. Ανεξάρτητα το τι συμβαίνει γύρω σας, θα πρέπει να καλλιεργήσετε την αισιοδοξία και να περιφρουρήσετε τον εαυτό σας από την επιρροή δυσάρεστων ειδήσεων και δραματικών εικόνων

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2016 θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε πολύ την πίεση που εξάσκησαν επάνω σας τα ψυχολογικά προβλήματα της προηγούμενης χρονιάς! Θα ξεπεράσετε τις ανασφάλειες και τους φόβους σας και θα πείσετε τον εαυτό σας έστω και σταδιακά,  ότι είστε δυνατοί αλλά άλλο τόσο είστε και αυτάρκεις. Είναι η χρονιά που σας δίνει την ευκαιρία να εξαιρεθείτε αρκετά από την γενικότερη επιρροή που θα υποστούν πολλοί άνθρωποι και θα χρησιμοποιήσετε καλύτερα την δύναμη και τις δυνατότητες που έχετε. Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς σας βρίσκει πάντα πεισματάρηδες να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και την επαγγελματική σας δικαίωση. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2016 είναι μια χρονιά μεγάλων αποφάσεων και ραγδαίων αλλαγών για το ζώδιο του Τοξότη. Σε γενικές γραμμές προβλέπεται μία δύσκολη χρονιά για εσάς, καθώς ο Κρόνος είναι ήδη εγκατεστημένος στο ζώδιο σας και θα σας συντροφεύει μέχρι το τέλος του 2017. Η σταδιακά καλή όψη που θα αναπτύξει με τον Ουρανό θα σας ανοίξει νέες διεξόδους και θα αποδείξει ότι οι δυσκολίες στην ζωή και οι αλλαγές που θα βιώσετε και θα αντιμετωπίσετε είναι για το μελλοντικό σας συμφέρον. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χρονιά που έρχεται μπορεί να μην εύκολη αλλά είναι περισσότερο παραγωγική και δημιουργική σε σύγκριση με τις προηγούμενες για εσάς τους Αιγόκερους. Ο Κρόνος στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να αλλάξετε σχέδια και ο Δίας στην Παρθένο πλαταίνει τους ορίζοντες σας. Ο Ποσειδώνας όμως στους Ιχθείς μπορεί να σας παγιδεύσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις επηρεαζόμενοι από εντυπώσεις. Αυτή την εκδοχή θα πρέπει να την προσέξετε σε όλο το μήκος αυτής της χρονιάς. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 2016 έρχεται για να βοηθήσει εσάς τους Υδροχόους να αξιοποιήσετε τα καλά που σας έτυχαν την προηγούμενη χρονιά, να πραγματοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες αλλά και άλλο τόσο να ξεκαθαρίσετε μερικά μπερδεμένα ζητήματα ειδικά στον τομέα των σχέσεων ή στον τομέα των συνεργασιών. Είναι μια χρονιά που θα απαιτήσει ηρωική συμπεριφορά, αποφασιστικότητα στις δύσκολες στιγμές αλλά κατανόηση και ευελιξία στις σχέσεις και στις συνεργασίες με δύστροπους και δύσκολους ανθρώπους

ΙΧΘΥΣ

Το 2016 είναι η χρονιά που θα ρίξει φως στον τομέα των αισθηματικών σας αλλά θα σας επιστρατεύσει δυναμικά και στον επαγγελματικό τομέα. Αυτοί οι δυο τομείς θα βρίσκονται σε σύγκρουση ή σε δυσαρμονία στο μεγαλύτερο μήκος αυτής της χρονιάς. Τα αισθηματικά σας, που είναι πιο ευνοημένα κατά την διάρκεια του 2016,  απαιτούν από εσάς αξιοποίηση, ενώ τα επαγγελματικά σας χρειάζονται πειθαρχία και αφοσίωση. Αυτή η κατάσταση θα σας αναγκάσει να γίνετε πιο οργανωμένοι, εργατικοί, αναμφίβολα διαισθητικοί και προνοητικοί και αναγκαστικά ευέλικτοι προκειμένου να μην μπερδεύεται ο ένας με τον άλλο. 

Πηγή: oroskopos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ