«Κωμικοί στα αυτοκίνητα» πίνουν καφέ με τον Ομπάμα - Ο Πλανητάρχης guest star σε tv show του internet

Μπορεί να μην είναι κωμικός, ούτε καν μεγάλος λάτρης των αυτοκινήτων, ωστόσο ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα θα κάνει μία εμφάνιση στην εκπομπή «Comedians in Cars Getting Coffee», η οποία μεταδίδεται μέσω διαδικτύου με οικοδεσπότη τον Τζέρι Σάινφελντ. 
 

Το επεισόδιο, στο οποίο ο κ. Ομπάμα θα δείξει την χαλαρή του πλευρά, θα προβληθεί στις 30 Δεκεμβρίου, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις 7 του μήνα, λίγες μόνο ώρες μετά το διάγγελμα του Αμερικανού προέδρου για την τρομοκρατία.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο δημοφιλής κωμικός θα εναλλάσσονται στο τιμόνι μιας μπλε Κορβέτ Στινγκ Ρέι του 1963, θα κάνουν μια βόλτα εντός του περιβόλου του Λευκού Οίκου και θα καταλήξουν σε μια τραπεζαρία για να συζητήσουν πώς είναι τελικά να είσαι πρόεδρος.


Όπως μαρτυρά και ο τίτλος της εκπομπής, οι κ.κ. Ομπάμα και Σάινφελντ θα πιουν καφέ, ενώ θα «τσιμπήσουν» και κάτι.
Όσο για το τρέιλερ της εκπομπής, ο κ. Σάινφελντ τραβάει το χειρόφρενο της Κορβέτ έξω από τον Λευκό Οίκο και τηλεφωνεί στο Οβάλ γραφείο, με τον κ. Ομπάμα να σηκώνει το ακουστικό λέγοντας πως είναι ο ίδιος ο πρόεδρος, προκαλώντας το γέλιο του παρουσιαστή.


Η εμφάνιση αυτή του Αμερικανού προέδρου αποτελεί την πλέον πρόσφατη μιας σειράς παρόμοιων συμμετοχών, οι οποίες αποσκοπούν εν μέρει και στην προώθηση πολιτικών.
Άλλωστε, στο ριάλιτι σόου του NBC με τίτλο « Running Wild with Bear Grylls» ο κ. Ομπάμα αναφέρθηκε στην κλιματική αλλαγή και τις καταστροφικές  της επιπτώσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ