Ζωντάνεψαν οι αγορές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη - Το αδιαχώρητο επικράτησε στην Ερμού, λίγοι όμως ψώνισαν

Οι καταστηματάρχες κατέβασαν τις τιμές για να προσελκύσουν τον κόσμο.

Ο κόσμος, με σύμμαχο και τον καλό καιρό, κατέκλισε τους σήμερα τους εμπορικούς δρόμους της πρωτεύουσας, την τελευταία Κυριακή του 2015 που βρήκε τα μαγαζιά να λειτουργούν με βάση το εορταστικό ωράριο. Το ιστορικό τρίγωνο της Αθήνας «πλημμύρισαν» χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, που έσπευσαν να ψωνίσουν δώρα τόσο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα όσα και για τους εαυτούς τους.

Στην Ερμού επικράτησε το αδιαχώρητο. Άτομα κάθε ηλικίας προσπαθούσαν με δυσκολία να τη διασχίσουν και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Γονείς με τα παιδιά τους στα χέρια, αλλά και ηλικιωμένοι, παρότι συνωστίζονταν, όχι μόνο δεν διαμαρτύρονταν, αλλά προσπαθούσαν να ευχαριστηθούν τις γιορτινές στιγμές.

Αν και δεν βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων, δεν είναι λίγοι οι καταστηματάρχες που έχουν προχωρήσει σε προσφορές, προκειμένου να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες. Ωστόσο λίγοι ήταν εκείνοι που προχώρησαν σε κάποια αγορά. 

Αυξημένη ήταν η κίνηση και στα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, που  παρέμειναν ανοιχτά μέχρι τις 6 το απόγευμα. Χιλιάδες Θεσσαλονικείς κατέβηκαν στο κέντρο της πόλης για να απολαύσουν τη σημερινή λιακάδα, συνδυάζοντας τα ψώνια τους με βόλτα στην παραλία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ