Χιόνια από σήμερα, μπαίνει στην... κατάψυξη η χώρα - Που θα βρέξει;

Ο καιρός θα αρχίσει να αλλάζει σταδιακά από αργά το μεσημέρι και ενώ αρχικά θα υπάρχει ηλιοφάνεια από το απόγευμα στα βορειοανατολικά θα αρχίσουν βροχές και από το βράδυ και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις.

Μακεδονία, Θράκη - Καιρός: στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά γενικά αίθριος από το απόγευμα όμως θα αναπτυχτούν νεφώσεις και από τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Παγετός κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα κεντρικά πρόσκαιρα βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από -01 (μείον ένα) έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος - Καιρός: γενικά αίθριος και στο Ιόνιο τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 02 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος - Καιρός: αίθριος. Από το βράδυ στα βόρεια θα αναπτυχτούν νεφώσεις και από τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 02 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη - Καιρός: στις Κυκλάδες αίθριος. Στην Κρήτη τοπικές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών στα βόρεια.Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα - Καιρός: γενικά αίθριος. Από το βράδυ στα βόρεια τοπικές νεφώσεις.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ Θερμοκρασια: από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική - Καιρός: αίθριος. Από το βράδυ τοπικές νεφώσεις.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα βόρειοι 4 με 5 και το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 08 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη - Καιρός: αίθριος. Από το βράδυ θα αναπτυχτούν νεφώσεις με ασθενείς βροχές τη νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο Θερμαϊκό πρόσκαιρα βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Από το βράδυ ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 02 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για την Τετάρτη 30-12-2015

Καιρός: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές ορχικά στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια, και Σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονιά στα ορεινά και βαθμιαία Στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας και κεντρικής χώρας από το βράδυ. Ανεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία 6 Τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και Βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε πτώση.

Βίντεο: weather.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ