Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Μπιλ Κόσμπι - Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση ο γνωστός ηθοποιός

Oι εισαγγελικές αρχές της Πενσιλβάνια ανακοίνωσαν, έπειτα από πολλούς μήνες και δεκάδες καταγγελίες, ότι ο κωμικός ηθοποιός διώκεται με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης για ένα περιστατικό το 2004.

Ότι νάρκωσε και κακοποίησε σεξουαλικά μια γυναίκα στην έπαυλή του, στην Φιλαδέλφεια, τον Ιανουάριο του 2004 κατηγορείται ο Μπιλ Κόσμπι.

Οπως ανέφεραν οι Αρχές, πρόκειται για μια πρώην εργαζόμενη στο πανεπιστήμιο του Τεμπλ, την οποία ο γνωστός ηθοποιός, 78 ετών σήμερα, φέρεται να γνώρισε στο πλαίσιο μιας συνάντησης με την ομάδα μπάσκετ γυναικών του πανεπιστημίου.

Το φερόμενο θύμα φαίνεται πως θεωρούσε τον Μπιλ Κόσμπι «μέντορα και φίλο», εξήγησε ο αντιεισαγγελέας. Βάσει των στοιχείων της έρευνας, ο κατηγορούμενος  έδωσε στο θύμα του χάπια και τη νάρκωσε, προτού της επιτεθεί σεξουαλικά.

Περισσότερες από 50 γυναίκες υποστηρίζουν ότι ο Κόσμπι τις νάρκωσε και τις κακοποίησε πριν από πολλές δεκαετίες. Ορισμένες από τις υποθέσεις χρονολογούνται έως και το 1960 με αποτέλεσμα τα εγκλήματα να έχουν παραγραφεί.

Ο Κόσμπι έχει επανειλημμένα δηλώσει, όπως αναφέρει η Καθημερινή, ότι δεν έχει προβεί σε κανένα σφάλμα και ποτέ έως σήμερα δεν διώχθηκε ποινικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ