Συνεχίζεται η αγωνία για τις οικογένειες των 2 φίλων που αγνοούνται από την Πρωτοχρονιά στην Αιτωλοακαρνανία

Οι δύο άνδρες, 34 και 35 ετών δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από τα ξημερώματα της Παρασκευής. 

Οι δύο άνδρες διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής, απ' όπου έφυγαν με αυτοκίνητο τις πρώτες πρωινές ώρες. Λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα καταγράφηκαν από κάμερα ασφάλειας καταστήματος να φεύγουν με το αυτοκίνητο τους Έκτοτε δεν έχουν δώσει σημεία ζωής. Το τελευταίο στίγμα που έχουν καταγράψει οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας ήταν στις 5.10 το πρωί ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Νεοχώρι.

Οι οικογένειες των δύο ανδρών δήλωσαν την εξαφάνισή τους στο αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της Παρασκευής, με τις αστυνομικές Διευθύνσεις Αιτωλίας και Ακαρνανίας να έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να τους εντοπίσουν.

Στις έρευνες, στην περιοχή του Αιτωλικού, μετέχουν η αστυνομία, η πυροσβεστική και εθελοντικές ομάδες διάσωσης, ενώ θα συνδράμει από αέρος και ένα ελικόπτερο, αν το επιτρέψει ο καιρός.

Δραματική ήταν η έκκληση της μητέρας ενός εκ των δύο, η οποία μέσω του Mega ζήτησε από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει με τις αρχές ή τις οικογένειες των δύο ανδρών, για να δώσει κάποια πληροφορία. «Δεν αναζητώ ευθύνες, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βρούμε τα παιδιά μας και να είναι καλά», πρόσθεσε η ίδια.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ