Αφού έκανε έρωτα δέκα φορές ο μαθητής με την όμορφη καθηγήτριά του, την κατέδωσε γιατί πήγε και με συμμαθητή του!

Ο απατημένος μαθητής εξομολογήθηκε τα πάντα στον πατέρα του.

Η ζήλεια πρόδωσε την 28χρονη δασκάλα από το Τέξας, Χέιλι Γουέι, η οποία είχε «ανάρμοστες σχέσεις» με δύο ανήλικους μαθητές της, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Η νεαρή δασκάλα αρχικά έβαλε στο στόχαστρο τον πρώτον από τους δύο ανήλικους με τον οποίο, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, έκανε συνολικά 10 φορές σεξ. Όπως καταγράφεται στα έγγραφα, η 28χρονη συναντήθηκε με τον ανήλικο σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα τον περασμένο Ιούνιο και γρήγορα απέκτησε τόσο μεγάλη οικειότητα ώστε να ταξιδέψει με την οικογένειά του στην Αφρική. Ήταν μετά από αυτό το ταξίδι που οι δύο τους ήρθαν τόσο... κοντά ώστε να ξεκινήσουν σεξουαλικές επαφές άλλες φορές στο σπίτι της 28χρονης, άλλες στο αυτοκίνητο και άλλες σε πάρκο. 

Από τον Σεπτέμβριο, όμως, η Γουέι ξεκίνησε να «κυνηγάει» και έναν συμμαθητή του εραστή της. Όταν κατάφερε, μάλιστα, να τον προσελκύσει σε μια βόλτα στο ίδιο πάρκο με αυτό στο οποίο είχε κάνει σεξ με τον πρώτο ανήλικο, τότε βρήκε την ευκαιρία να ορμήξει στο δεύτερο θύμα της. 

Αυτή όμως φαίνεται ότι ήταν η μοιραία κίνηση για την 28χρονη γιατί όταν ο... απατημένος μαθητής έμαθε για το περιστατικό, εξομολογήθηκε τα πάντα στον πατέρα του. 

Πλέον η 28χρονη,  που συνελήφθει την περασμένη εβδομάδα, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για ανάρμοστες σχέσεις ανάμεσα σε εκπαιδευτικό και μαθητή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ