Story of the day: Ο όμορφος Nirav & η 1,1 δισ. δολ. εταιρία του: Συνδέει τους γείτονες για μικροεξυπηρετήσεις! 

Σχεδόν το ένα τρίτο των Αμερικανών δεν έχουν καμία επαφή με τους γείτονές τους, εν μέρει λόγω των χαμηλότερων επιπέδων εμπιστοσύνης, σύμφωνα με μια έκθεση.

Το κοινωνικό δίκτυο προσπάθησε και κατάφερε να βάλει τέλος σε αυτή την τάση, συνδέοντας τους γείτονες σε μια ολόκληρη γειτονιά που είχαν θεματάκια συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας, της εξεύρεσης μιας μπέιμπι σίτερ ή της πώλησης ενός μεταχειρισμένου καναπέ.

Μετά την υπόσχεση των τελευταίων δύο ετών για διεθνή επέκταση, το Nextdoor, το κοινωνικό δίκτυο για τους γείτονες, βάζει τα θεμέλια για «άνοιγμα» και στο εξωτερικό.

Η γυναίκα του Nirav Tolia

Η εταιρεία αναμένεται να φέρει την υπηρεσία του κοινωνικού δικτύου στην Ολλανδία στις αρχές του 2016, σύμφωνα με το Business Insider.

Το «Nextdoor» έχει πλέον εγκριθεί από το 50% του συνόλου των γειτονιών των ΗΠΑ. Η εταιρεία είχε πάντα φιλοδοξίες να φέρει την υπηρεσία της στις γειτονιές σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο Nirav Tolia. «Είμαστε σε αναζήτηση διάφορων χωρών για την επέκταση και θα κάνουμε επίσημες ανακοινώσεις το 2016», τόνισε ακόμα.

Το κοινωνικό δίκτυο είχε υποσχεθεί μια υπερπόντια επέκταση.

Το 2013 το site θα κατευθυνόταν προς τον Καναδά, τη Νότια Αφρική και το Ηνωμένο Βασίλειο και το 2014 θα ακολουθούσαν η Βραζιλία και η Ιαπωνία. Η διεθνής επέκταση δεν υλοποιήθηκε κατά τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά αυτό δεν φάνηκε να επιβραδύνει την προσέλκυση επενδυτών.

Ο Nirav Tolia με την οικογένεια του 

Η εταιρεία συγκέντρωσε από τις αγορές 110 εκατομμύρια δολάρια τον Μάρτιο του 2015, φτάνοντας την αποτίμηση του κοινωνικού δικτύου στα 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ