Η COSMOTE παρουσιάζει πρώτη στην Ελλάδα το Hybrid Access - Νέα γενιά ευρυζωνικών ταχυτήτων

Πρώτη στην Ελλάδα η COSMOTE παρουσιάζει στο κοινό, σε επιλεγμένα καταστήματά της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τη νέα γενιά ευρυζωνικών ταχυτήτων για ακόμα πιο γρήγορο Internet που προσφέρει η τεχνολογία υβριδικής πρόσβασης (Hybrid Access), συνδυάζοντας τις ταχύτητες internet σταθερής και κινητής.

Με την τεχνολογία Hybrid Access και μέσω ενός νέου εξελιγμένου router, οι πελάτες σταθερής ADSL & VDSL μπορούν να απολαύσουν εφαρμογές και υπηρεσίες σε ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες και να ζήσουν μια καλύτερη εμπειρία internet, με τη συνδρομή των δικτύων κινητής 4G & 3G. Η τεχνολογία Hybrid Access αναμένεται να διατεθεί εμπορικά μέσα στο 2016. 

Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δυνατότητες του Hybrid Access και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των απίστευτων ταχυτήτων που προσφέρει, στα καταστήματα της COSMOTE στη Γλυφάδα (Λαζαράκη 8) και στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 109).

Στο συνέδριο InfoCom World τον περασμένο Νοέμβριο η COSMOTE είχε παρουσιάσει ζωντανά στους επισκέπτες του συνεδρίου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την τεχνολογία Hybrid Access. 

Ο Όμιλος ΟΤΕ παραμένει με διαφορά ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές. Μόνο τα τελευταία πέντε χρόνια, οι επενδύσεις στην Ελλάδα ξεπέρασαν τα €2 δισ. δημιουργώντας τα δίκτυα του μέλλοντος και προσφέροντας στους καταναλωτές αναβαθμισμένες ταχύτητες σταθερής και κινητής, καθώς και νέες υπηρεσίες που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους για σταθερή και κινητή επικοινωνία. Ο Όμιλος ΟΤΕ έχει ήδη εξαγγείλει για την επόμενη τετραετία, επενδύσεις ύψους €1,3 δισ. μόνο στην Ελλάδα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ