Μια νοικοκυρά ξόδεψε 10.000 λίρες για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα στο Μόναχο με παρελκόμενα 

Έχοντας ξοδέψει μια περιουσία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Sarah Correll έσπασε κατά κάποιο τρόπο ένα... ρεκόρ δαπάνης για μια μόνο νύχτα.

Η 36χρονη, από το Λίβερπουλ ήταν τόσο αποφασισμένη να κάνει κάτι ξεχωριστό εκείνο το βράδυ, έτσι ώστε εκείνη και ο σύζυγός της ήταν περισσότερο από ευτυχείς ξοδεύοντας πάνω από 10.000 λίρες σε μια νύχτα στο Μονακό.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η βραδιά τους περιελάμβανε 700 λίρες σε θεραπείες ομορφιάς, 2.000 λίρες σε παπούτσια σχεδιαστών και εκτός των άλλων μια Mercedes με σοφέρ για εκείνους και τους φίλους τους.


Ακόμα, πλήρωσαν 600 λίρες τη βραδιά για μια σουίτα στο ξενοδοχείο Le Meridien στο Μονακό.

«Δεν ήταν εξαιρετικά ακριβή η σουίτα», δήλωσε η Σάρα. «Αλλά μόνο αυτό το ξενοδοχείο επέτρεπε στα σκυλάκια μας Louis και Coco, να μείνουν στη σουίτα».
Για τη μεγάλη βραδιά, ο σύζυγος της, της έκανε δώρο ένα φόρεμα Hervé Leger, αξίας 1.000 λιρών και το εστιατόριο στο οποίο γευμάτισαν αρχικά, χρέωνε 650 λίρες το άτομο και το επόμενο 350 λίρες.

Όλο τον χρόνο είμαι απλά μια κανονική νοικοκυρά που μαγειρεύει και καθαρίζει», δήλωσε η Sarah προς απάντηση των επικριτικών σχολίων που δέχτηκε.
«Ενώ πολλές από τις φίλες μου νομίζουν ότι είμαι τρελή εγώ το βλέπω ως αναπλήρωση του χαμένου χρόνου», είπε.

«Λιγοστεύουν οι εκπλήξεις στη ζωή καθώς γερνάμε. Είναι υπέροχο να είμαστε το κέντρο της προσοχής μία ή δύο φορές το χρόνο.

«Γιατί να μην διασκεδάζουμε όσο περισσότερο μπορούμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Γι 'αυτό βγαίνουμε και το κάνουμε με στυλ», δήλωσε τέλος η Sarah.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ