28χρονες δίδυμες ανακάλυψαν η μια την άλλη χάρη στο Youtube: Τις είχαν υιοθετήσει διαφορετικές οικογένειες

Η Sam Futerman και η Anaïs Bordier ζούσαν δύο πολύ διαφορετικές ζωές. Η Futerman, μεγαλωμένη στο Νιου Τζέρσεϊ, είχε σαν βάση το Λος Άντζελες και ήταν ηθοποιός που είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το "Αναμνήσεις μιας γκέισας" και τηλεοπτικές εκπομπές όπως το "Kroll Show".

 Η Bordier μεγάλωσε στο Παρίσι και σπούδαζε στο Λονδίνο για να γίνει σχεδιάστρια μόδας.   Καμία από τις δύο 28χρονες δεν γνώριζε πως κάπου στον πλανήτη είχε μια δίδυμη αδελφή. Μέχρι που ένα βίντεο στο Youtube ανέτρεψε όλη τους τη ζωή. Τότε ήταν γύρω στα 20.

 
"Ήμασταν δίδυμες,  που γεννήθηκαν στην Κορέα, και υιοθετήθηκαν από ξεχωριστές οικογένειες. Μεγάλωσα στη Γαλλία και εκείνημεγάλωσε στο New Jersey," είπε η Futerman σε συνέντευξή της στο INSIDER. "Με είδε σε βίντεο από το YouTube, και μου έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook."  

Ένας φίλος της Bordier είχε ανακαλύψει ένα από τα βίντεο της Futerman και συνειδητοποίησε ότι τα δύο κορίτσια έμοιαζαν πάρα πολύ. Οι δυο τους τελικά συνδέθηκαν και επικοινώνησαν μέσω των social media.   Η Futerman, αποφάσισε να μετατρέψει την σουρεαλιστική εμπειρία σε ένα ντοκιμαντέρ που ονομάζεται "Twinsters», το οποίο η ίδια συν-σκηνοθέτησε με τον Ryan Miyamato. Το  "Twinsters" είναι η καταγραφή αυτής της μοναδικής εμπειρίας και της επανένωσης των δύο χαμένων αδελφών. 


Μια πολύ δυνατή σκηνή παρουσιάζει τη στιγμή που οι δύο γυναίκες διαπιστώνουν επισήμως ότι είναι δίδυμα, χάρη στο τεστ DNA.   "Έπρεπε απλά να καθίσουμε στην άκρη και να αφήσουμε την ιστορία να ξεδιπλωθεί. Είναι σαν τη ζωή, υποθέτω. Δεν ξέρεις τι θα σου φέρει τι είναι θα έρθει", είπε ο Futerman. Το ντοκιμαντέρ με τις δύο χαμένες δίδυμες προβάλλεται στο Netflix. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ