Agora: From Democracy to the market-Τα 9 πρώτα συγκλονιστικά λεπτά του ντοκιμαντέρ για την ΕΡΤ του διεθνώς βραβευμένου Γιώργου Αυγερόπουλου (βίντεο)

Ο Εξάντας ξαναχτυπά. Ο πολυβραβευμένος συνάδελφος δημοσιογράφος Γιώργος Αυγερόπουλος ξεκίνησε με τον μοναδικό δικό του τρόπο καταγραφής γεγονότων και δημιουργίαςκαθηλωτικών ντοκιμαντέρ, τη διεθνή συμπαραγωγή ενός φιλμ με τίτλο Agora: From Democracy to the market. Τα 9 πρώτα λεπτά είναι έτοιμα και συνοδεύονται από ένα μήνυμα του ίδιου.

Ο Εξάντας ξαναχτυπά. Ο πολυβραβευμένος συνάδελφος δημοσιογράφος Γιώργος Αυγερόπουλος ξεκίνησε με τον μοναδικό δικό του τρόπο καταγραφής γεγονότων και δημιουργίαςκαθηλωτικών ντοκιμαντέρ, τη διεθνή συμπαραγωγή ενός φιλμ με τίτλο Agora: From Democracy to the market. Τα 9 πρώτα λεπτά είναι έτοιμα και συνοδεύονται από ένα μήνυμα του ίδιου:




«Απαντάμε στον αυταρχισμό με δημιουργία.

Η πρωτοφανής απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ, και ο τρόπος με τον οποίο έγινε, μας συγκλόνισε. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί βρεθήκαμε στο ραδιομέγαρο από την πρώτη στιγμή. Κάθε μέρα καταγράφουμε ότι βλέπουμε. Μοντάραμε γρήγορα 9 λεπτά για να μη σβηστούν από τη μνήμη μας όσα έγιναν την πρώτη μέρα. Αυτός είναι ο τρόπος αντίδρασής μας. Θα συνεχίσουμε όσο μπορούμε.

Η sequence αποτελεί προπομπό του μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ που γυρίζουμε από την αρχή της κρίσης, τα τελευταία τρία χρόνια. Λέγεται AGORÁ - From Democracy to the Market, και αποτελεί διεθνή συμπαραγωγή μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων. Το AGORÁ θα είναι έτοιμο τον Απρίλιο του 2014.

Πολλούς Χαιρετισμούς

Γιώργος Αυγερόπουλος

Δημιουργός της σειράς ντοκιμαντέρ Εξάντας»


Δείτε τα 9 πρώτα λεπτά του ντοκιμαντέρ:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ