Top Woman η Βασιλική Μιλλούση: Η πρωταθλήτρια της γυμναστικής διαφημίζει τους Ολυμπιακούς Aγώνες με ελληνική μόδα

Η όμορφη αθλήτρια έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από την δημοσιότητα αφενός φυσικά για τους αθλητικούς της θρίαμβους στη γυμναστική, αφετέρου για την σχέση της με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Λευτέρη Πετρούνια.

Η Βασιλική Μιλλούση κλήθηκε πρόσφατα να αναδείξει την πιο εστέτ και φιλάρεσκη πλευρά της, καθώς έκανε μια εξαιρετικά αισθησιακή εμφάνιση σε βιντεοκλίπ του Γκλεν Μακέι. 

Ο Βρετανός σκηνοθέτης θέλησε να φωτίσει τη στενή σχέση που μπορεί να έχει ο αθλητισμός με τη μόδα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σύντομο φιλμ το οποίο πρόκειται να προβληθεί σε μεγάλα φεστιβάλ ανά τον κόσμο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους πείστηκε να συμμετάσχει σε ένα εγχείρημα αυτού του είδους, η όμορφη αθλήτρια εξήγησε ότι το βιντεοκλίπ ήταν ένας ωραίος τρόπος για να συνειδητοποιήσει ο απλός κόσμος ότι ο αθλητισμός είναι μέρος της ζωής μας και μπορεί να συμβαδίζει με άλλες δραστηριότητες, όπως π.χ. τη μόδα. Αλλωστε η ίδια η Βασιλική δηλώνει ανοιχτά fashionista, αφού η γκαρνταρόμπα της είναι ασφυκτικά γεμάτη από ρούχα και πρωτότυπα αξεσουάρ. 

Μολονότι παραμένει αφοσιωμένη στον αθλητισμό -και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο συναγωνισμού ως πρωταθλήτρια- η Βασιλική Μιλλούση δίνει πολύ μεγάλη προσοχή στην εμφάνισή της: «Μπορεί στο γυμναστήριο να είμαι όλη την ημέρα με φόρμες και κορμάκια, στην καθημερινότητά μου όμως είμαι μια κανονική γυναίκα. Λατρεύω τη μόδα, τους σχεδιαστές υψηλής ραπτικής και τα ρούχα γενικώς. Η ντουλάπα μου ξεχειλίζει από φορέματα, τσάντες, αξεσουάρ και ψηλοτάκουνες γόβες. Αγαπημένος μου σχεδιαστής είναι ο Κριστιάν Λουμπουτέν, ένας άνθρωπος που φτιάχνει υποδήματα-φαντασιώσεις». Στο τετράλεπτο βίντεο του Γκλεν Μακέι, το μοντάζ του οποίου θα πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό, η σταρ της ελληνικής γυμναστικής εμφανίζεται φορώντας κορμάκια διά χειρός Βασίλειου Κωστέτσου, δικής της επιλογής από τη συλλογή του Ελληνα μετρ. Εξάλλου, η Μιλλούση έχει στυλιστική άποψη και δεν την κρύβει. Ωστόσο, η άτυπη επίδειξη δημιουργιών Ελλήνων σχεδιαστών δεν περιορίστηκε μόνο στα ενδύματα του Βασίλειου Κωστέτσου. Η Βασιλική επέλεξε επίσης τουαλέτες των οίκων Laskaris, Celebrity Skin κ.ά

Τρόπος ζωής τα μετάλλια

Οι αθλήτριες της ενόργανης γυμναστικής αποσύρονται πολύ νωρίς, όχι πολύ αργότερα από τα είκοσί τους χρόνια, η Βασιλική Μιλλούση όμως αποτελεί εξαίρεση, κερδίζοντας το ένα μετάλλιο μετά το άλλο, παρόλο που έχει ήδη εισέλθει στην τρίτη δεκαετία της ζωής της. «Είναι λογικό να εκπλήσσονται πολλοί όταν στην ενόργανη γυμναστική οι περισσότερες αθλήτριες αποχωρούν στα είκοσί τους», λέει η ίδια και υπογραμμίζει ότι «σε εμένα, λοιπόν, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Οσο περνούν τα χρόνια νιώθω ότι γίνομαι καλύτερη. Ισως είναι η ωριμότητα, ή το ότι δεν είμαι διατεθειμένη να εγκαταλείψω ακόμη το αγώνισμα, πάντως δεν διανοούμαι τον εαυτό μου μακριά από τη γυμναστική».

Φοιτήτρια του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, η Βασιλική Μιλλούση μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ προπονήσεων και πανεπιστημίου. Μένει μόνιμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και αν τη ρωτήσει κανείς πώς προέκυψε ο κεραυνοβόλος έρωτας για τη γυμναστική, η Βασιλική θα απαντήσει με χιούμορ: «Από ζήλια, επειδή έκανε η αδελφή μου. Τελικά όμως εκείνη εγκατέλειψε κι έμεινα εγώ στη γυμναστική».

Η Βασιλική έχει εξοικειωθεί πλέον με το βάθρο των νικητών σε σημαντικές διοργανώσεις, στα μετάλλια και τις διακρίσεις. Διαθέτει μια ολόκληρη συλλογή από πρωτιές σε Πανελλήνιους και Μεσογειακούς Αγώνες, αλλά και σε παγκόσμια κύπελλα.

«Συχνά με ρωτούν “τι νιώθει ένας αθλητής την ώρα που ανεβαίνει στο βάθρο;” κι εγώ απαντώ ότι πρόκειται για συναισθήματα που δύσκολα περιγράφονται. Ξαφνικά η πίκρα για όλες τις στερήσεις που έχεις υποστεί φεύγουν ως διά μαγείας», λέει η πρωταθλήτρια. 

Σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον Λευτέρη Πετρούνια που γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, η Βασιλική αποφεύγει να μιλά γι’ αυτήν, αν και στους αθλητικούς κύκλους υπάρχει διάχυτη η αίσθηση ότι σύντομα θα τυπωθούν προσκλητήρια γάμου...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ