Η στιγμή της σύλληψης του υπόπτου στο Λίβερπουλ - Βίντεο - Όλες οι εξελίξεις 

Αποκλεισμένο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το κέντρο του Λίβερπουλ εξαιτίας μιας απειλής για βόμβα, ενώ όλα τα κτίρια στην περιοχή έχουν εκκενωθεί σύμφωνα με τις οδηγίες της αστυνομίας.

Εκπρόσωπος της βρατικής αστυνομίας δήλωσε: «Επιβεβαιώνουμε ότι η περιοχή μεταξύ των οδών Τίθερμαν και Ολντ Χολ έχει αποκλειστεί, μετά από συναγερμό για φωτιά που σήμανε στις 10:30 το πρωί, τοπική ώρα».

Όλα ξεκίνησαν σήμερα στις 10:30 το πρωί όταν όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, καθώς θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις ενός άντρα που κρατούσε στα χέρια του «ύποπτο πακέτο». Αν και οι εργαζόμενοι εγκατέλειψαν άμεσα το κτίριο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, ο άντρας με το ύποπτο πακέτο συνεχίζει να είναι μέσα.

«Διαπραγματευτές της αστυνομίας επιχειρούν να αποκτήσουν επαφή μαζί του, προκειμένου να διαλευκάνουν την κατάσταση» αναφέρει η αστυνομία.

Από την πλευρά τους εταιρίες που τα γραφεία τους βρίσκονται στην αποκλεισμένη περιοχή όπως η MSB Solicitors, εξέδωσαν ανακοινώσεις για τους πελάτες τους. «Ζητούμε συγγνώμη από όλους, αλλά λόγω απειλής για βόμβα στον πέμπτο όροφο του κτηρίου μας, η αστυνομία μας ζήτησε να εκκενωθεί», έγραψε η νομική εταιρεία. 

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Σκότλαντ Γιαρντ, όπως αναφέρει η Independent, η οποία φαίνεται ότι έχει ενισχυθεί εδώ και λίγη ώρα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ