Lucky Blue Smith: Λίγο από Πολ Νιούμαν, λίγο από Τζουν Λο και λίγο από Τζέιμς Ντιν έτοιμος ο άντρας - πρότυπο

Αυτός είναι ο ιδανικός άντρας που το σάιτ  models.com ψήφισε άνδρα του 2015...

Ολοι τον αποκαλούν το αρσενικό ισοδύναμο της Cara Delevingne, της βρετανίδας που βρίσκεται στην κορυφή των μοντέλων της εποχής. Ανδρόγυνος εκείνος, ανδρόγυνη εκείνη, αυτό είναι το τέλειο ζευγάρι αν πιστέψουμε τα social media. Ο Lucky Blue Smith είναι το πιο επιτυχημένο μοντέλο της χρονιάς.

Τα κορίτσια ως την ηλικία των 15 ετών έχουν πάθει φρενίτιδα με τον Lucky Blue Smith. «Στο Παρίσι ένα κορίτσι έπαθε κρίση πανικού μόλις με είδε. Κάθισα δίπλα της, την αγκάλιασα και έκανα μια φωτογραφία μαζί της. Οταν γύρισα πίσω μου να την κοιτάξω είδα ότι είχε συνέλθει εντελώς», έχει δηλώσει ο άνθρωπος που διαθέτει 1.8 εκατομμύριο followers.

Ο Smith είναι το μικρότερο από 4 παιδιά. Η μητέρα του, Sheridan, είναι πρώην μοντέλο και ο πατέρας του, Dallon, ερασιτέχνης μουσικός. Η οικογένεια υπήρξε και μουσικό γκρουπ με τον  Lucky Blue Smith στα ντραμς. Ζουν σήμερα στο Λος Αντζελες και κατάγονται από ένα χωριό της Γιούτα. Οι αδελφές του  Daisy, Pyper και Starlie έχουν υπογράψει επίσης συμβόλαια με την Next Models και είναι διάσημα μοντέλα.

Τον εντόπισε σε ηλικία 10 ετών η εταιρεία Next Models. Σε ηλικία 12 ετών ήταν στο Vogue Japan, και σε ηλικία 17 ετών ήταν ανάρπαστος από όλους τους σχεδιαστές.
Το 2015, το ανδρόγυνο μοντέλο ύψους 1.91 ποζάρει για τους Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Philipp Plein, Moncler, Tom Ford, H&M, «H&M Loves Coachella», Roberto Cavalli, Sacai, Fendi, Bottega Veneta, Marc by Marc Jacobs, Versace.


Δεν είναι μόνο το καλύτερο μοντέλο, αλλά εξελέγη ο δεύτερος πιο στυλάτας άντρας του 2015 από το περιοδικό GQ
, μπροστά από τον LeBron Jame, τον Bradley Cooper και τον David Beckham, ενώ το περιοδικό Teen Vogue τον έχρισε «μοντέλο της στιγμής».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ