Αίσιο τέλος με 15χρονη Ελληνίδα που εξαφανίστηκε στη Γερμανία - Βρέθηκε μετά από 3 ημέρες

Η νεαρή κοπέλα είχε κρυφτεί σε ένα φορτηγό στο Κίελο.

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση της 15χρονης Ελπίδας Θεοφυλακτίδου η οποία είχε χαθεί την περασμένη Πέμπτη στη Γερμανία.

Ο πατέρας της κοπέλας, μέσα από ανάρτησή του στο facebook, ανακοίνωσε πως «μετά από τρεις ημέρες στεναχώριας», η 15χρονη βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν για τον εντοπισμό της και ενδιαφέρθηκαν για εκείνη.

Η 15χρονη είχε φύγει την Πέμπτη το πρωί από το σπίτι της γιαγιάς της στην πόλη Ράτινγκεν κοντά στο Ντίσελντορφ, προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της. Ωστόσο, στον δρόμο της επιστροφής τα ίχνη της χάθηκαν. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κοπέλα είχε κρυφτεί σε ένα φορτηγό στο Κίελο και ανακαλύφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από τον οδηγό του.

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση  των γερμανικών αρχών, ενώ για την υπόθεση της 15χρονης έγραψε και το γερμανικό περιοδικό «Focus» το οποίο ανέφερε πως η νεαρή έφυγε από το σπίτι στις 7 Ιανουαρίου, στις 7.20 και είχε μαζί της το κινητό της και ένα μικρό χρηματικό πόσο. Ωστόσο, όπως αναφερόταν στο σχετικό δημοσίευμα, η οικογένεια της δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει με την 15χρονη μέσω του κινητού της τηλεφώνου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ