Το ακριβότερο γιοτ του κόσμου πετάει και κοστίζει 85 εκ. δολάρια - Χλιδή σε όλα τα δωμάτια

Η πολυτέλεια ενός γιοτ με τα φτερά ενός ιδιωτικού τζετ: όνειρο για όσους έχουν ως «money is no... object». Τα Sotto Studios, ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα διεθνώς αρχιτεκτονικά στούντιο που σχεδιάζει μεταξύ άλλων θεματικά πάρκα, παρουσίασαν το νέο τους δημιούργημα

Το Skyacht One είναι μια υπερπαραγωγή στους αιθέρες με το οποίο προσπαθούν να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν την εμπειρία της superyacht πολυτέλειας, 10.000 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.Με βάση το αεροσκάφος Embraer Flagship Lineage 1000E, το Skyacht One έχει χωρητικότητα 4.000 κυβικών ποδιών που εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η καμπίνα του… υπνοδωματίου είναι διακοσμημένη με χάρτες, και με τοιχογραφία πάνω στην οποία είναι ενσωματωμένο ένα πλανητικό ρολόι, σε κλασικό nautical style. Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, στο γιοτ υπάρχει ακόμα και μια μικρή αίθουσα συνεδριάσεων με ανάγλυφο ντεκόρ από ορείχαλκο, χρυσό, ασήμι και πλατίνα, καθώς και δερμάτινες ηλιοπροστασίες.

Η κύρια καμπίνα είναι επιπλωμένη με έναν λευκό αριστοκρατικό καναπέ chesterfield |και διαθέτει τηλεόραση και κοκτέιλ μπαρ. Τέλος, η master σουίτα ανεξαρτητοποιείται από το υπόλοιπο του γιοτ, με δικό της ντους και μπάνιο.

Φεγγίτες κατά μήκος του αεροσκάφους φτιάχνουν μια μοναδική ατμόσφαιρα, ενώ ο ειδικά μελετημένος φωτισμός προσαρμόζεται για να ταιριάζει με την εξωτερική όψη. Η αρχική τιμή του Skyacht One ανέρχεται στην τιμή των 83 εκατομμυρίων δολαρίων, εσείς όμως μπορείτε να πάρετε… δωρεάν μια γεύση της εμπειρίας, «ξεφυλλίζοντας» τις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ