Συγκλονιστική μαρτυρία για τον Κατίδη: Του έδωσε κλωτσιά που θα ζήλευε & ο Ζαμπίδης - Φοβήθηκα πως θα τον σκότωνε

Ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της τοπικής ΕΠΣ στην Πέλλα, Τιμόθεος Τσέμτσης, μετέφερε εικόνες σοκ από τον επίθεση του Γιώργου Κατίδη σε αντίπαλό του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ χτυπούσε τον αντίπαλό του με τέτοια μανία, που φοβήθηκε πως θα τον σκότωνε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τόνισε ο κ. Τσεμτσής σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Πώς συνέβη το περιστατικό: «Στο 58’ σε μια διεκδίκηση της μπάλας ο Κατίδης έπεσε κάτω κι όταν σηκώθηκε έβρισε δυνατά τα θεία. Ο αντίπαλός του τον ρώτησε ‘γιατί βρίζεις έτσι;’. Τότε ο Κατίδης τού έδωσε μια κλωτσιά που θα ζήλευε κι ο Ζαμπίδης. Συνέχισε να τον χτυπά και τρέχοντας προς το μέρος του φοβόμουν μήπως δεν προλάβω το παιδί. Σήκωνε το γόνατό του πάνω από το στήθος και το κατέβαζε με δύναμη πάνω του. Όταν πήγα από πάνω από τον παίκτη, τον σκούντηξα για να δω αν έχει τις αισθήσεις του και κοίταξα να δω αν του γύρισε η γλώσσα. Σήκωσα την μπλούζα του και είχε μελανιάσει σε μηδέν χρόνο όλο το στήθος. Είδα ότι ο Κατίδης πηδούσε κάτι φράχτες για να φύγει από το γήπεδο και εξαφανίστηκε. Χτυπήθηκε επίσης ένας 17χρονος, από φίλαθλο μάλλον, κι ο Κατίδης προκάλεσε ένα κάταγμα στον καρπό πατώντας έναν ακόμη παίκτη». 

Ποια ήταν η αντίδραση του θύματος: «Όταν πήγα στο νοσοκομείο, είδα μάνες να κλαίνε και κρυβόμουν για να μην πληρώσω εγώ τη νύφη. Όταν μίλησα με τον ποδοσφαιριστή, με ευχαρίστησε που ήμουν δίπλα του. Ο ίδιος είχε καταλάβει πως ήταν ο Κατίδης. Το παιδί μού είπε πως αν του ζητήσει μια συγγνώμη δεν θα προβεί σε μηνύσεις, γιατί γνωρίζει την οικογένειά του. Αναρωτιόταν κι εκείνος γιατί τον χτύπησε τόσο βίαια. Επειδή του ζήτησε το λόγο γιατί έβρισε τα θεία;». 

Αναγνώρισε ο ίδιος τον Γιώργο Κατίδη: «Ήμουν στον αγωνιστικό χώρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι και είδα τι συνέβη. Δυστυχώς ο ποδοσφαιριστής που χτυπούσε τους αντιπάλους του ήταν ο Γιώργος Κατίδης. Τον αναγνώρισαν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Εγώ δεν τον γνώριζα. Φορούσε κι ένα ολόσωμο ισοθερμικό, που κάλυπτε όλα του τα τατουάζ. Με τα καινούρια κινητά υπάρχουν φωτογραφίες». 

Πώς συμμετείχε ο Κατίδης σε έναν αγώνα β’ τοπικού: «Η γηπεδούχος ομάδα άρχισε με δέκα ποδοσφαιριστές και στην πορεία ήρθε ο ενδέκατος, που ήταν ο Γιώργος Κατίδης. Αν κάποιος έχει δελτίο, μπορεί να αγωνιστεί κάποιος οπουδήποτε. Τα δελτία είναι από την ΕΠΟ. Αγωνίστηκε, έκανε μια διαφορά στον αγωνιστικό χώρο σαν παίκτης. Δεν έπαιρνε πολλές πρωτοβουλίες, πάντως. Ήταν ένα επίσημο ματς μεν, αλλά μεταξύ δύο φιλικών σωματείων». 

Οι ισχυρισμοί του Κατίδη πως ήταν στο Καϊμακτσαλάν: «Ο κ. Κατίδης μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι θέλει. Όμως υπάρχουν αθλητικοί νόμοι που καίνε τον πρόεδρο της ομάδας και το σωματείο. Υπάρχουν επιπτώσεις για τις πράξεις τους. Πρέπει ο Κατίδης να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του». 

Οι κινήσεις της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας: «Η πειθαρχική επιτροπή θα ζητήσει επίσημα από το σωματείο να της πει ποιος ποδοσφαιριστής φορούσε τη φανέλα με το νούμερο ‘5’. Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε ένα παιδί που δούλευε ή ήταν σε μια σχολή και δεν ήρθε στο γήπεδο. Προφανώς και η ομάδα του η ίδια δεν θα θέλει κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό θα πρέπει να μας πουν αν ήταν ο Κατίδης».

Η απάντηση του Γιώργου Κατίδη στις κατηγορίες για ξυλοδαρμό συμπαίκτη του
Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία της είδησης του ξυλοδαρμού νεαρού ποδοσφαιριστή από τον Γιώργο Κατίδη, ο ίδιος έκανε το πρώτο του σχόλιο. 
 
Μέσω των social media, ο Γιώργος Κατίδης ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έγραψε: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν έχω καμία σχέση με το συμβάν και όλα αυτά που γράφονται». 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ