Το Zonar's απαντά: Απολύθηκε υπάλληλος του εστιατορίου που δεν αναγνώρισε τον Α. Σαμαρά;‏‎

Αίσθηση προκάλεσε δημοσίευμα το οποίο ανέφερε ότι εργαζόμενη στο καφέ Zonars απολύθηκε επειδή δεν αναγνώρισε τον πρώην πρωθυπουργό  Αντώνη Σαμαρά.  

Το δημοσίευμα (το οποίο όμως εδώ και λίγη ώρα έχει κατέβει από όπου και αν αναμεταδόθηκε) ανέφερε πως ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε με παρέα το κατάστημα, χωρίς να έχει κάνει κάποια κράτηση και η μετρ δεν τον εξυπηρέτησε απαντώντας πως δεν υπήρχε κάποιο διαθέσιμο τραπέζι.  

Ο κος Σαμαράς φέρεται να επέμεινε και ζήτησε από τη μετρ να τον εξυπηρετήσει, κάτι που τελικά έγινε μετά από παρέμβαση του ιδιοκτήτη του καταστήματος, Χρύσανθου Πανά.  

Το περιστατικό όμως κόστισε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τη θέση της υπαλλήλου η οποία λίγες μέρες αργότερα απολύθηκε.

Το Ζonars απάντησε πριν λίγη ώρα στα όσα αναφέρει το δημοσίευμα και διαψεύδει κατηγορηματικά:  

Τα άρθρα που κυκλοφορούν περί απόλυσης υπαλλήλου που υποτίθεται οτι δεν αναγνώρισε τον τέως Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Zonars είναι απολύτως Ψευδή !!!!Επειδή δεν συντρέχει λόγος να προχωρήσουμε νομικά για ανυπόστατα κουτσομπολιά σας προτρέπουμε να μην διαβάζετε "κίτρινα" ανυπόγραφα άρθρα ! Τους δίνεται τροφή να υπάρχουν ....

ΥΓ. Στο Zonars δεν έχει απολυθεί κανείς αντιθέτως σας ενημερώνουμε οτι λόγω αυξημένης κίνησης είμαστε σε αναζήτηση επιπλέον προσωπικού (για όποιον ενδιαφέρεται )

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ