Οργανωτική αναδιάρθρωση στη ΝΔ από τον Κυριάκο: Βλέπει Τζιτζικώστα & Βορίδη - Τι ζήτησε από τη Ντόρα

Νωρίς το πρωί ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με την αδελφή του και βουλευτή του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία διήρκεσε μία ώρα.
 

 Η κ. Μπακογιάννη, βγαίνοντας και μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε: «Είναι μια πολύ ευχάριστη ημέρα. Η ΝΔ γύρισε σελίδα, έχουμε δουλειά μπροστά μας, οι απαιτήσεις είναι υψηλές».
 
Ανέφερε ότι ο αδελφός της ζήτησε «δουλεία, πολύ δουλειά»
και συμπλήρωσε: Εφεξής όλα τα στελέχη της ΝΔ από οποιαδήποτε θέση θα δουλεύουν πολύ σκληρά. Πιστέψτε με». Παράλληλα, αρνήθηκε ότι είχαν την οποιαδήποτε συζήτηση για να αναλάβει κάποια θέση.
 
Οσον αφορά για το πώς ένιωσε με την εκλογή του αδελφού της είπε ότι «είναι δικαίωση για μένα σε προσωπικό επίπεδο, όπως καταλαβαίνετε ήταν εξαιρετικά συγκινητικό και τιμητικό να βλέπεις τον αδελφό σου πρόεδρο της ΝΔ. Είμαστε και άνθρωποι εκτός από πολιτικοί. Ωστόσο, έχει λιγότερη σημασία από αυτή που εγώ δίνω σε αυτό λέω ότι πνέει νέα ατμόσφαιρα».
Ο κ. Μητσοτάκης έχει αυτή τη στιγμή συνάντηση με τον Απόστολο Τζιτζικώστα ενώ στις 13:30 θα έχει κατ' ιδίαν επαφή με τον Μάκη Βορίδη ενώ έντονες είναι οι διαβουλεύσεις και με τη Νίκη Κεραμέως που δεν αποκλείεται να είναι μια από τις τρεις κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος με τα ονόματα των Λευτέρη Αυγενάκη, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Μάκη Βορίδη επίσης να ακούγονται.


Από τις χθεσινές συναντήσεις του προέδρου της ΝΔ ξεχώρισε εκείνη με τον Κώστα Καραμανλή, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα παρά τη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού στον Ευ. Μεϊμαράκη ενώ εξαιρετικό ήταν και το κλίμα στη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ