Δύο ομοφυλόφιλες παντρεύτηκαν & έμειναν έγκυες με δότη σπέρματος ταυτόχρονα

Μια ιστορία διαφορετικής από τα τετριμμένα αγάπης μια και αφορά δυο γυναίκες που αποφάσισαν να μοιραστούν το υπόλοιπο της ζωής τους κάτω από την ίδια στέγη.

Η 41χρονη Kate Elazegui και η σύζυγός της, Emily Kehe 38 ετών, όχι μόνο ζουν με νόμιμο τρόπο τον έρωτά τους, μιας και έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης όπως κάθε άλλο ζευγάρι που αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά και απολαμβάνουν τη μητρότητα.

Οι δυο γυναίκες έλαβαν μια κάπως παράξενη απόφαση να γονιμοποιηθούν την ίδια περίοδο από δωρητή σπέρματος. Και τα κατάφεραν. Τον περασμένο Δεκέμβριο έφεραν στη ζωή τους γιους τους, Eddie και Reid, με μόλις ελάχιστες ημέρες διαφορά. Η γέννα ήρθε παρά τις προβλέψεις του γιατρού τους ότι είναι αδύνατον να μείνουν έγκυες ταυτόχρονα.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2013, ξόδεψε περί τα 10.000 δολάρια σε συγκεκριμένο δωρητή σπέρματος, έναν ποιητή, τον οποίο εκείνες ονόμασαν Keanu γιατί φαντασιώνονταν  πως θα έμοιαζε στον ηθοποιό Keanu Reaves.  Η Kate επί έξι μήνες προσπαθούσε με σπερματεγχύσεις όταν αποφάσισε να δοκιμάσει την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Όταν ο Δρ. Kang πρότεινε στην Emily τις σπερματεγχύσεις, όπως αναφέρει το New York Magazine, και οι δυο διερωτήθηκαν τι θα γινόταν αν έμεναν και οι δυο έγκυες ταυτόχρονα, αλλά επειδή ήταν ανυπόμονες, δέχτηκαν να συνεχιστούν οι διαδικασίες. Ο γιατρός τους τους κάλεσε δυο εβδομάδες αργότερα, προκειμένου να τις ενημερώσει ότι η Emily ήταν τελικά έγκυος και λίγες ημέρες μετά, το ευχάριστο νέο αφορούσε και στην Kate.

«Ήταν τόσο συγκινητικό! Αλλά μας έπιασε μια ανησυχία του τύπου ''Θεέ μου, τι θα κάνουμε; Πως θα ζήσουμε σε ένα δυάρι με δυο μωρά;''», λέει η Emily η οποία συμπλήρωσε πως μετακόμισαν από τη μεγάλη πόλη προς τα προάστια όπου και ζουν, στο Maplewood του Νιου Τζέρσεϊ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ