Ινδία: Αγοράκι έπεσε από στέγη και καρφώθηκε σε σιδηρόβεργα - Σώθηκε από θαύμα (Σκληρές εικόνες)

Από θαύμα σώθηκε αυτός ο 10χρονος που έπεσε από τη στέγη του σπιτιού του και καρφώθηκε σε σίδερο που διαπέρασε όλο του το σώμα, ευτυχώς, χωρίς να επηρεάσει τα ζωτικά του όργανα.

Το σίδερο κάρφωσε τον Aman Vishwakarma στο εσωτερικό των μηρών του και βγήκε από το πάνω μέρος της πλάτης του, περνώντας λίγα χιλιοστά από τη σπονδυλική του στήλη. Ο 10χρονος από το Kaushambi στην Ινδία επέζησε από την πτώση και οι γιατροί χρειάστηκαν 4 ώρες για να αφαιρέσουν από το σώμα του το σίδερο.

Ο μικρός που γλίτωσε από τον θάνατο μίλησε στη Mail Online για το τρομακτικό ατύχημα. Έφτιαχνε τη στέγη του σπιτιού όταν ξαφνικά κατέρρευσε, παρασύροντάς τον στο κενό. Ούρλιαζε από τον πόνο, με την 30χρονη μητέρα του Kamla Devi να λιποθυμά στη θέα του φριχτού ατυχήματος. Οι γείτονες έσπευσαν να βοηθήσουν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Narayan Swaroop Hospital.

"Με πήγαν στο νοσοκομείο να δω τον γιο μου. Δεν πίστευα ότι υπήρχαν πιθανότητες να επιβιώσει. Για αυτό δεν μπορούσα να πιστέψω τον γιατρό που μου είπε ότι είναι ζωντανός. Είναι θαύμα. Δεν είναι υπερβολή να συγκρίνουμε τους γιατρούς με θεούς. Αν όχι θεοί, είναι θεόσταλτοι για εμάς". ανέφερε χαρακτηριστικά ο Aman.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ