Το καρφί Τσίπρα για Λαφαζάνη: Κάποιοι ονειρεύτηκαν την έφοδο στο Νομισματοκοπείο & σήμερα δεν είναι εδώ

Στο περιβόητο σχέδιο εφόδου του επικεφαλής της ΛΑΕ στο Νομισματοκοπείο φαίνεται πως θέλησε να απαντήσει η κυβέρνηση.

Έπειτα από τις δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα, που προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, το θέμα του "Νομισματοκοπείου" ήρθε εκ νέου στην επικαιρότητα.

Με τη σειρά του, λοιπόν, κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος -πιθανόν απηχώντας τις θέσεις του πρωθυπουργού- σχολιάζοντας τη φημολογούμενη έφοδο στο Νομισματοκοπείο, σημείωσε: «Να κλείσουμε τα μάτια; Κάποιοι το ονειρεύτηκαν... Και σήμερα δεν είναι εδώ».

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο διοικητής της ΤτΕ αποκάλυψε ότι είχε πληροφόρηση για σχέδια εισβολής στο Νομισματοκοπείο και δημιουργίας ενός άτυπου διπλού νομίσματος: «Ναι, είχα τέτοια πληροφόρηση. Γι’ αυτό συγκάλεσα τους νομικούς συμβούλους της τράπεζας, παράγοντες του δημοσίου βίου που είχαν χρηματίσει πρωθυπουργοί. Μίλησα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και φτιάξαμε έτσι, να το πω, ένα τείχος, μια άμυνα για εξελίξεις τέτοιου είδους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα λεγόμενα του κ. Στουρνάρα προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραση του κ. Λαφαζάνη, ο οποίος μίλησε για αθλιότητες, τις οποίες μάλιστα απέδωσε στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα και τον στενό επιτελικό του κύκλο στο Μαξίμου. «Τις ψευδείς αυτές αθλιότητες για εισβολή στο Νομισματοκοπείο, ως γνωστόν, διακινούσαν σε βάρος μου ο Αλέξης Τσίπρας και η κλειστή ομάδα του Μαξίμου μαζί με συστημικά μέσα ενημέρωσης, μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν το «θάψιμο» του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και τη συνθηκολόγηση του τρίτου, καταστροφικού μνημονίου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ