Έγκλημα Κοζάνη: Συγκλονίζει η κυνική ομολογία του συζυγοκτόνου - Εγώ τη σκότωσα & ας φάω ισόβια

Ο σύζυγος του θύματος και φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου και του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες, ενώ ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί σοκαρισμένη τις αποκαλύψεις για το φρικτό αυτό έγκλημα.

Ο 40χρονος άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση μνήμης νεκρού και παράνομη οπλοκατοχή, μιας και στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα τσεκούρι. Η πλευρά του 40χρονου ζήτησε 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί το Σάββατο στον Ανακριτή.

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τι έκανε στην άτυχη Ανθή πριν την σκοτώσει ο 40χρονος άνδρας της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στον Βελβεντό Κοζάνης. Σύμφωνα με το Kozanimedia ο θάνατος οφείλεται σε πνιγμονή (πνιγμό) σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας νεκροτομής. Μάλιστα, εντοπίστηκε και κάταγμα στο κρανίο, πιθανότατα λόγω χτυπήματος από τον σύζυγό της και δράστη της δολοφονίας. Επίσης εντοπίστηκαν και εκχυμώσεις κοντα στα μάτια της 37χρονης, επίσης πιθανότατα λόγω χτυπημάτων. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια Κοζάνης, με δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Την έπνιξε και έμεινε δίπλα στο πτώμα της Ανθής επί μισή ώρα – Ο δράστης λέει τώρα ότι δεν καταλάβαινε τι έκανε 

Οι δικαιολογίες και η περιγραφή του εγκλήματος έτσι όπως φέρεται τη δίνει ο ίδιος ο 40χρονος δράστης συγκλονίζουν. Ο Τάσος Τσιουχάρας φέρεται να υποστηρίζει τώρα ότι για όλα φταίνε τα προβλήματα που είχε το ζευγάρι στη σχέση τους. Ο ίδιος λέγεται ότι υποστηρίζει πως δεν ήθελε να σκοτώσει την άτυχη Ανθή Λινάρδου και πως το έγκλημα που συγκλονίζει το Βελβεντό Κοζάνης δεν ήταν προμελετημένο.

Την περιγραφή που φέρεται να δίνει ο ίδιος ο 40χρονος συγκλονίζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πλέον φέρεται να υποστηρίζει ότι προηγήθηκε καυγάς. Ότι εκείνος και η σύζυγός του όταν τα παιδιά πήγαν για ύπνο άρχισαν να συζητούν για τη σχέση τους. Υπήρχαν προβλήματα, φέρεται να λέει, κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν, ο 40χρονος υποστηρίζει, όπως λένε οι πληροφορίες, ότι βγήκε εκτός εαυτού. Δεν θυμάται ακριβώς τι έγινε, όταν συνήλθε, φέρεται να λέει τώρα, η Ανθή δεν ανέπνεε. Έμεινε πλάι στο άψυχο κορμί της για μισή ώρα. Αποφάσισε να πάρει το σώμα της και να το θάψει στο χωράφι χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν.Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος περιέγραψε πως τύλιξε με μια κουβέρτα του σπιτιού και κουβάλησε το σώμα της άτυχης γυναίκας στο υπόγειο κλειστό γκαράζ όπου ήταν σταθμευμένο το φορτηγάκι του.

Έβαλε το πτώμα της γυναίκας στο αυτοκίνητο και πήγε στο χωράφι αποφεύγοντας να περάσει από κεντρικά σημεία του χωριού για να μην το δει κανείς. Όπως φέρεται να περιγράφει στους αστυνομικούς τώρα μετά την ομολογία του εγκλήματος, ολόκληρη τη νύχτα δεν κοιμήθηκε. Το πρωί ενημέρωσε τον πατέρα του λέγοντας ότι η Ανθή δεν επέστρεψε στο σπίτι και εκείνος πήγε και “φρέζαρε” το χωράφι, στο σημείο όπου είχε θάψει το άψυχο κορμί της. Από το μεσημέρι και ύστερα άρχισε να προσποιείται ότι ανησυχούσε για τη σύζυγό του, τότε απευθύνθηκε και στην αστυνομία. 

Δείτε όλη τη συνέντευξη τύπου για το φρικτό έγκλημα της Κοζάνης: 

Με τα όσα φέρεται να λέει ο δράστης στους αστυνομικούς μοιάζει να θέλει να μιλήσει για ένα έγκλημα εν βρασμώ ψυχής, θέλει να απαλλαγεί από την κατηγορία ενός εγκλήματος το οποίο είχε σχεδιάσει. 

Τα στοιχεία της αστυνομίας όμως είναι συγκεκριμένα. Την παρασκευή πριν το έγκλημα ο 40χρονος είχε ζητήσει από συγχωριανό του να σκάψει στο συγκεκριμένο σημείο του χωραφιού με τη δικαιολογία ότι υπήρχε βράχος που έπρεπε να απομακρυνθεί.

Είναι το σημείο όπου βρέθηκε και το άψυχο κορμί της άτυχης 37χρονης. 

Ταυτόχρονα με τη συμπεριφορά και τις κινήσεις του οι αστυνομικοί θεωρούν ότι προσπάθησε να τους μπερδέψει για να σβήσει τα ίχνη του. Οι έμπειροι αστυνομικοί δεν πείσθηκαν. 
Από την πρώτη στιγμή, απ' την ώρα που εντοπίστηκαν οι πατερίτσες, τα γυαλιά και το κινητό του θύματος το σενάριο της... εγκατάλειψης και της φυγής δεν “στεκόταν” και έτσι το ενδιαφέρον των αστυνομικών στράφηκε στον 40χρονο. Όταν μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι φρέζαρε χωρίς λόγο συγκεκριμένο σημείο στο χωράφι του, τότε οι έρευνες πήραν άλλη τροπή αποκαλύπτοντας το στυγερό έγκλημα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ