Ο Χάρι & οι δύο σέξι πρώην του στο κλαμπ Bunga Bunga: Η έξοδος του ''άτακτου'' πρίγκιπα που θα συζητηθεί

Είναι γνωστό πως ο νεαρός πρίγκιπας κρατάει φιλία με τις πρώην του, αλλά χθες το βράδυ εθέαθη όχι με μία αλλά με δύο μαζί...

Σε πάρτι με τις πρώην φίλες του, Νάταλι Πίκχαμ και Άστριντ Χάρντμπορντ, βρέθηκε ο πρίγκιπας Χάρι σε γενέθλια στο κλαμπ Bunga Bunga στο Battersea.

Ο Χάρι φωτογραφήθηκε να βγαίνει από το μαγαζί με θολά μάτια μετά το βράδυ που πέρασε με καλεσμένους όπως ο Τζέιμς Μίντλετον, η ξαδέρφη του πριγκίπισσα Ευγενία, η Χόλι Μπράνσον και η Ντενίζ βαν Ούτεν. Το πάρτι έγινε για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Άνεκε Γίλκεν στο μπαρ που έχει το όνομα γνωστής φράσης του Μπερλουσκόνι και ανήκει από τον σύζυγό της πρώτης, Τσάρλι.

Φήμες θέλουν τον νεαρό πρίγκιπα να βλέπει επίσης και άλλες πρώην, όπως την φίλη του Tσέλσι Ντέιβι αλλά και την Κρεσίντα Μπόνας, με την οποία μάλιστα είχε την πιο πρόσφατη σχέση του. Όπως αναφέρει η Daily mail, η παρουσία τόσο της Νάταλι όσο και της Άστριντ έκανε όλους ν' αναρωτιούνται πως καταφέρνει να κρατάει τόσο καλές σχέσεις με τις πρώην.

Η σχέση του Χάρι με την Νάταλι, όσο και αν οργίαζαν το 2006 οι φήμες, δεν άνθισε και εκείνη παντρεύτηκε τον Όουεν Γουάλμπιοφ με τον οποίο έχει τώρα ένα παιδί. H Άστριντ, πτυχιούχος ιστορίας από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, ήταν καλεσμένη στο βασιλικό γάμο. H σχέση της με τον Χάρι είχε μικρή διάρκεια

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ