Ο Λίαμ Νίσον αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του γάμου του με την αδικοχαμένη Νατάσα Ρίτσαρντσον

Έζησαν μαζί για 15 χρόνια έως τον τραγικό θάνατο εκείνης το 2009. Ο 63χρονος σταρ ανοίγει σήμερα την καρδιά του και μοιράζεται σκέψεις και αναμνήσεις.

Τους πάντες είχε σοκάρει ο θάνατος της Νατάσα Ρίτσαρντσον αφήνοντας τον σύζυγό της, Λίαμ Νίσον,  και τους δυο γιους τους, απαρηγόρητους. Ο δημοφιλής ηθοποιός θυμάται σήμερα μερικές πιο ευχάριστες στιγμές από την κοινή ζωή τους και ομολογουμένως συγκινεί.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Radio Andy, ο Νίσον αποκάλυψε ένα πολύ προσωπικό μυστικό του ίδιου και της γυναίκας του από την ημέρα του γάμου τους, το 1994.

"Πίσω από την πλάτη μου, η Νατάσα είχε κάνει μαθήματα τραγουδιού και μετά τον γάμο, πήρε το μικρόφωνο και μου τραγούδησε το αγαπήμενο μου τραγούδι, το 'Crazy Love' του Βαν Μόρισον" αναφέρει με συγκίνηση ο Λίαμ Νίσον που είχε μιλήσει πρώτη για τον θάνατο της αγαπημένης του το 2014 σε μια εκπομπή του "60 minutes".

Η Ρίτσαρντσον, κόρη της ηθοποιού Βανέσα Ρεντγκρέιβ, πέθανε το 2009 υποκύπτοντας σε χτύπημα στο κεφάλι που υπέστη από ατύχημα στο σκι. Ήταν μόλις 45 ετών. Καθώς θυμόταν εκείνες τις στιγμές, ο Νίσον ήταν συγκλονιστικός μιλώντας τότε στον Άντερσον Κούπερ.

"Της μίλησα και μου είπε, 'Αγάπη μου έφαγα τα μούτρα μου στο χιόνι'. Έτσι το περιέγραψε", θυμήθηκε ο Λίαμ εξηγώντας ότι αφού ο γιατρός του εξήγησε ότι ο εγκέφαλός της ήταν νεκρός, εκεινος ανέτρεξε στη μυστική συμφωνία που είχαν κάνει οι δυο τους, σύμφωνα με την οποία, αν κάποιος από τους δυο βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση ο άλλος θα τραβούσε την πρίζα χωρίς δεύτερη σκέψη.

"Της είπα ότι την αγαπούσα. Της είπα 'Γλυκιά μου, δεν επανέρχεσαι από αυτό. Χτύπησες πολύ το κεφάλι σου. Δεν ξέρω αν με ακούς, αλλά αυτό συνέβη. Σε περνουμε πίσω στη Νέα Υόρκη και θα έρθουν όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς σου να σε δουν" αναφέρει χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ