Ο πιο άτυχος πρώην: Οι γονείς της τέως κοπέλας του κέρδισαν 33 εκ. λίρες στο λόττο! Σκασίλα ο 28χρονος...

Mια φωτογραφία του στο Facebook επέλεξε να δημοσιεύσει όπου κοιτάει με γουρλωμένα μάτια και γράφει: «Όταν συνειδητοποιείς ότι οι γονείς της πρώην σου κέρδισαν 33 εκατομμύρια λίρες στη λοταρία».

Ο 28χρονος Grant Robinson μπορεί δίχως αμφιβολία να καυχιέται πως είναι από τους πλέουν άτυχους Βρετανούς αυτή τη στιγμή! Ο νεαρός δέχτηκε αρκετά πειράγματα στα κοινωνικά δίκτυα όταν αποκάλυψε ότι οι γονείς της κοπέλας που είχε σχέση παλιότερα κέρδισαν το λόττο και συγκεκριμένα 33 εκατομμύρια λίρες.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν τα πειράγματα από τους φίλους του που του έλεγαν να... επανορθώσει. Εντωμεταξύ η κοπέλα τα τελευταία χρόνια έμενε στη Μελβούρνη και τώρα θα επιστρέψει στη Βρετανία για να γιορτάσει με τους γονείς της το ευχάριστο γεγονός. Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο νεαρός φαίνεται ότι πλέον μένει στον Καναδά, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες από το προφίλ του στο Facebook, έχοντας πλέον βέβαια έναν καλό λόγο για να επιστρέψει στη Βρετανία!

Το ζευγάρι που κέρδισε το λόττο είναι ο μηχανικός David Martin και η σύζυγός του Carol, χημικός και μάλλον ο Grant Robinson θα προτιμούσε τώρα να μην είχε χωρίσει ποτέ με την πρώην κοπέλα του και πλέον εκατομμυριούχα.

Το ζευγάρι κέρδισε το μισό ποσό από το τζακποτ του περασμένου Σαββάτου και συγκεκριμένα 33 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περίπου 43 εκατομμύρια ευρώ.

Το όνειρο του πολυεκατομμυριούχου πλέον Martin είναι να ταξιδέψει στο διάστημα, επιθυμία που έχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Το ζευγάρι, δήλωσε χθες πως η κόρη τους ήταν το πρώτο πρόσωπο που κάλεσαν για να της πουν τα ευχάριστα, ενώ εκείνη τρόμαξε τόσο πολύ από την κλήση, καθώς νόμιζαν ότι κάποιος πέθανε αφού πάντα επικοινωνούν μαζί της μέσω Skype ή WhatsApp.

Τώρα βέβαια η ίδια λέει πως νιώθει ότι ζει σε έναν άλλο κόσμο και δεν μπορεί να πιστέψει το αμύθητο ποσό που κέρδισαν οι γονείς της. Μάλλον ούτε το πρώην αγόρι της...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ