Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ομογένεια της Αμερικής: Δεν θα ησυχάσω μέχρι να αποκτήσετε τα δικαιώματα που σας στερούνται

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζητά με μήνυμά του από τους Έλληνες της Αμερικής να βοηθήσουν για τη δημιουργία μιας νέας Ελλάδας.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ, με δήλωσή του στον «Εθνικό Κήρυκα» τονίζει την εμπιστοσύνη του στις εθνικές αξίες και τις δυνατότητες των Ελλήνων να σώσουν τη χώρα από την εθνική παρακμή και την απαξίωση. Κάνει λόγο για «μάχη» που θα δώσει ο λαός και επισημαίνει πως σε αυτή ο ρόλος των Ομογενών είναι περισσότερο πολύτιμος από ποτέ. Κι αυτό καθώς, όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΝΔ, οι Έλληνες της Αμερικής, διαθέτουν το δυναμισμό, τις εμπειρίες, τις επιτυχίες, αλλά και την αγάπη για τη μητέρα πατρίδα.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, προσθέτει, μπορούν οι ομογενείς να αποτελέσουν το σπινθήρα για μία νέα Ελλάδα, ανταγωνιστική, με ισονομία όλων των πολιτών της.

Τονίζει,παράλληλα,πως ο ίδιος θα είναι πάντα, πρώτα απ' όλα, φίλος και συναγωνιστής και επισημαίνει ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν αποκτήσουν όλοι οι Έλληνες απανταχού τα δικαιώματα που στερούνται μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ