Με συγκίνηση αποχαιρέτησε ο «Χάρι Πότερ» Ντάνιελ Ράντκλιφ τον Άλαν Ρίκμαν: «Όπου κι αν βρισκόταν, απαντούσε στις κλήσεις μου αμέσως – Ήταν εκεί για μένα»

Ο κινηματογραφικός «Χάρι Πότερ», Ντάνιελ Ράντκλιφ, δημοσίευσε ένα συγκινητικό κείμενο για τον χαμό του Άλαν Ρίκμαν. 

Ο νεαρός ηθοποιός, που συνεργάστηκε με τον Ρίκμαν σε 8 ταινίες, ανέβασε το ακόλουθο κείμενο στη σελίδα του στην υπηρεσία Google+.

«Ο Άλαν Ρίκμαν είναι αναμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς με τους οποίους συνεργάστηκα ή θα συνεργαστώ ποτέ στη ζωή μου. Είναι επίσης ένας από τους πιο πιστούς και υποστηρικτικούς ανθρώπους της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Ήταν απίστευτα ενθαρρυντικός προς εμένα, τόσο όσο ήμασταν στο σετ των ταινιών αλλά και στα χρόνια που ακολούθησαν το τέλος των ταινιών. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως ήρθε και παρακολούθησε όλες μου τις θεατρικές παραστάσεις, τόσο στο Λονδίνο όσο και στη Νέα Υόρκη. Δεν ήταν υποχρεωμένος να κάνει κάτι τέτοιο. Γνωρίζω άλλους ανθρώπους που ήταν φίλοι με τον Άλαν πολλά περισσότερα χρόνια από εμένα και όλοι λένε πως «αν τηλεφωνήσεις στον Άλαν, δεν έχει σημασία σε ποιο μέρος του κόσμου είναι ή τι κάνει, θα σε πάρει πίσω μέσα σε μια ημέρα».

Οι άνθρωποι δημιουργούν εντυπώσεις για τους ηθοποιούς με γνώμονα τους ρόλους τους οπότε μπορεί να προκαλέσει εντύπωση σε κάποιος πως, σε αντίθεση με κάποιους από τους αυστηρούς ή τρομακτικούς ρόλους που είχει παίξει, ο Άλαν ήταν απίστευτα ευγενικός, γενναιόδωρος, αστείος. Φυσικά, όλα γινόταν ακόμα πιο αστεία όταν τα έλεγε με τη συνοδεία του διπλού μπάσου του.

Ως ηθοποιός ήταν ένας από τους πρώτους ενήλικους στο καστ του Χάρι Πότερ που μου συμπεριφέρθηκε ως ίσος και δεν με αντιμετώπισε σαν παιδί. Το ότι δούλεψα μαζί του σε τόσο νεαρή ηλικία ήταν μια απίστευτη εμπειρία και θα κρατήσω τα μαθήματα που μου έδωσε για το υπόλοιπο της καριέρας και της ζωής μου. Ο χαμός αυτού του σπουδαίου άνδρα και ηθοποιού κάνει τα σκηνικά των ταινιών και τα θεατρικά σανίδια πολύ πιο φτωχά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ