Απίστευτης πολυτέλειας το ησυχαστήριο του David Bowie στην Καραϊβική: Πωλείται έναντι $20 εκατ.

Το ησυχαστήριο του David Bowie στο ιδιωτικό νησί της Καραϊβικής, που είχε αγοράσει λίγο πριν παντρευτεί τη σύζυγό του supermodel Iman, τέθηκε προς πώληση.

Είναι κοντά 30 ετών, αλλά το 20 εκατομμυρίων δολαρίων αρχοντικό των πέντε υπνοδωματίων εξακολουθεί να διατηρεί την ίδια αίγλη και πολυτέλεια που ο Bowie οραματίστηκε όταν είχε επιλέξει το σπίτι τη δεκαετία του '80.

Όπως φαίνεται το γαλήνιο καταφύγιο  έχει ήδη νέο, μυστηριώδη αγοραστή.

Βρίσκεται εκεί που ο Bowie ονομάζει «νησί της φαντασίας» του Mustique, ένα δημοφιλές σημείο απόδρασης του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge.

Εξηγώντας το θέμα του σπιτιού του, που σχεδιάστηκε από τον Σουηδό αρχιτέκτονα Arne Hasselqvist, ο Bowie, δήλωσε το 1992: «Ήθελα κάτι που να έρχεται σε αντίθεση με την Καραϊβική».

Ο Bowie δεν ήταν ο μόνος διάσημος ιδιοκτήτης του ακινήτου. Το είχε πουλήσει στον εκατομμυριούχο Βρετανό εκδότη και ποιητή Felix Dennis για 5 εκατ. δολ., έναν άνθρωπο ο οποίος κατείχε ένα παρελθόν εξίσου περιπετειώδες, όπως ο Bowie. Ο Dennis απεβίωσε το 2014 και τώρα η βίλα, διαφημίζεται από το παγκοσμίου φήμης μεσιτικό γραφείο Knight Frank.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ