Τι φέρνει για το κάθε ζώδιο η εβδομάδα που έρχεται;

Μάθετε όλα όσα σας επιφυλάσουν οι πλανήτες για την επόμενη εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ

Ο ‘Ήλιος ευνοεί την επιχειρηματικότητά σου. Οι φιλοδοξίες σου αυξάνονται.

Γεμάτη τόνωση, θα πας μπροστά στις 15, θα φτάσεις σε ψηλές κορυφές. Προσοχή! Ανώφελο να πιεστείς ή να κάνεις υπερβολικά πράγματα (στις 18;). Θα ήταν πρόωρο επίσης να δεσμευτείς σε νέα σχέδια καθώς μπορεί να καταρρεύσουν στις 20. Τελείωσε πρώτα ότι έχεις αφήσει στο σχεδιασμό μέχρι τώρα.

Τακτοποίησε τα ντουλάπια σου και βάλε τάξη σε παλαιότερα θέματα. Κάποια, αφημένα στην άκρη, μπορούν να ξαναγίνουν επίκαιρα. Κάποια σύννεφα στους έρωτές σου στις 18 αλλά θα είναι ηλιόλουστοι στις 19.

ΤΑΥΡΟΣ

Ας είσαι προσεκτική στις 15! Από έλλειψη πειθαρχίας, μπορεί να κάνεις υπερβολικά έξοδα.

Φοράς τα ροζ γυαλιά στη μύτη στις 16 αλλά μικρές διαφορές μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη στις 17 και 18 αν έχεις μαζί του κοινά αγαθά. Θα βλέπεις το μέλλον χαμογελαστή στις 19 αλλά τίποτα δεν θα συμβαίνει όπως το φαντάζεσαι στις 20.

Ο Δίας, η τύχη, συνεχίζει να δίνει στους έρωτές σου δύναμη και ζωτικότητα. Όλα καλά στις 15 και 18 αλλά κίνδυνος νεύρων στις 20 σαν συνέχεια μικρών απογοητεύσεων στις 19!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο πλανήτης σου σού επέβαλλε ένα διάστημα ενδοσκόπησης; Επωφελήσου το για να καταγράψεις τον εαυτό σου και να δεις πιο στενά τι σε παρακινεί στην έρευνα της αλήθειας.

Συνειδητοποίησε τη δύναμη που κερδίζεις μέσα από τις δοκιμασίες που περνάς. Οι επαγγελματικοί σου στόχοι μπορεί να άλλαξαν. Νέα σχέδια φαντάζεσαι ίσως;

Αυτό το διάστημα περισυλλογής θα είναι πηγή χαράς στις 15 και θα σε βοηθήσει να δεις το μέλλον διαφορετικά στις 20. Ο έρωτας θα ανθίσει στις 16 και θα σε παθιάσει στις 17 αλλά απόφυγε να ενθουσιαστείς στις 18.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι γίνεται με τις σχέσεις σου, σε ρωτάει ο Ερμής αυτή τη στιγμή. Βλέπεις ότι η ζωή με άλλον δεν είναι εύκολη; Ότι είναι πηγή εντάσεων και ζητά συμβιβασμούς;

Βλέποντας τον άλλο με κριτική ματιά δεν θα λυθεί τίποτα. Και αν δεν είναι πια εδώ; Συνειδητοποιώντας το κενό που μπορεί να έχει αφήσει στη ζωή σου, θα είσαι στην ευχάριστη θέση να δεις τις καλές του πλευρές και οι συνομιλίες θα είναι πιο αντικειμενικές.

Στις 18, πηγαίνεις στο γραφείο τραγουδώντας και με τη βοήθεια του Έρωτα, ξαναβρίσκεις ορμή και δύναμη.

ΛΕΩΝ

Καλά οικονομικά αποτελέσματα στις 13; Δεν είναι όμως η στιγμή να ριχτείς σε νέες δραστηριότητες!

Αναρωτήσου για τις επιτυχίες σου, τις αποτυχίες σου, για τις αλλαγές και την νέα κατεύθυνση που θέλεις να πάρεις. Βάλε τάξη σε παλιά θέματα, κάποια μπορεί να είναι τώρα επίκαιρα.

Οι έρωτές σου είναι χλιαροί; Ταξίδεψε και θα ξαναζωντανέψουν στις 15, θα εδραιωθούν στις 16 και μπορεί να γίνουν παθιασμένοι στις 18. Νέα συναρπαστικά ίσως σχέδια στις 20.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή! Αν έχεις κάποια προβλήματα με ένα κοντινό σου πρόσωπο ή ένα γείτονα, υπάρχει κίνδυνος να κηρύξεις πόλεμο στις 15 και 18.

Για να μείνεις ζεν, άσε την Αφροδίτη να σε κάνει να εκτιμήσεις τις χαρές του σπιτιού στις 16 και 18! Ερωτικά, γιατί θέτεις τόσα ερωτήματα; Μ’αγαπά, δεν μ’αγαπά; Θέλει ή δεν θέλει;

Ξεχνάς την ουσία: σ’αγαπά! Απόλαυσε την καθησυχαστική παρουσία του στις 16 αλλά απόφυγε να νευριάσεις με όλα τα ερωτηματικά καθώς μπορεί να σε στείλει περίπατο στις 20.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής σε σπρώχνει να ταξιδέψεις στο παρελθόν και στις ξεχασμένες παιδικές σου αναμνήσεις.

Θα ενδιαφερθείς για την γραμμή σου, για επαναλήψεις που έχουν εγκατασταθεί. Βλέπεις διαφορετικά ένα γονέα με τον οποίο ήσουν θυμωμένη, τα συναισθηματικά προβλήματα που σε βασάνιζαν. Προσπαθείς να βρεις πως θα κινητοποιήσεις την δημιουργικότητά σου και να απαλλαχτείς από οτιδήποτε σε φρενάρει. Θα γίνεις πιο δυνατή και πιο σταθερή στις βάσεις σου.

Μια μεγάλη ορμή χαράς θα σε ταξιδέψει στις 16 και 18 και ο έρωτας θα είναι όλο και πιο παρών από τις 21.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Ο Ερμής επιβραδύνει το ρυθμό σου. Φιλοδοξείς περισσότερη ηρεμία και ησυχία.

Αν έχεις να γράψεις μια διατριβή ή να κάνεις έρευνα, είναι η στιγμή να αφοσιωθείς. Είναι επίσης η στιγμή να έχεις πιο βαθιά επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα, να λύσεις, μέσα από το διάλογο, ένα πρόβλημα με ένα γείτονα ή να οριοθετήσεις εκ νέου (στις 20;) τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Το μέλλον για δυο θα σου φαίνεται υποσχόμενο στις 15. Θα τα βλέπεις όλα μεγάλα στις 17 και για τον αγαπημένο σου, δεν θα διστάσεις στις 18 να αδειάσεις (πολύ;) το πορτοφόλι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γιατί ανησυχείς για το αύριο, για τα αγαθά σου, για την ασφάλειά σου;

Ηρέμησε ψυχικά, μείνε με το μυαλό ανοιχτό και δες τους λογαριασμούς σου. Μετά, μίλα με τον τραπεζίτη σου για τις δυνατότητες επένδυσης ή αποταμίευσης. Θα νιώσεις σιγουριά. Ζήσε κυρίως την φυσική και αισθησιακή πλευρά της ζωής.

Μοιράσου με τους φίλους σου ένα ωραίο γεύμα με εκλεκτά κρασιά, άκου ωραία μουσική, πήγαινε σε ένα spa ή περπάτα στο δάσος. Αυτά θα είναι πηγή χαράς στις 15 και κυρίως στις 18, με τον Έρωτα που θα σε παραχαϊδεύει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκέψου πολύ πριν ξεκινήσεις το οτιδήποτε και κάνε ένα βήμα πίσω αν σου επιτίθενται. Αναρωτήσου επίσης για τον εαυτό σου και για το τι πρέπει να αλλάξει για να βρεθείς πιο κοντά με τον βαθύτερο εαυτό σου.

Νέοι τομείς δραστηριοτήτων σου προσφέρονται στις 15 και 18, με μια πιθανή στροφή στις 20.

Ο έρωτας θα σου δώσει φτερά στις 16 και 18.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας ετήσιος κύκλος τελειώνει. Ένας άλλος, στις 21, θα ξεκινήσει. Απόλαυσε με τον Ερμή πολλές στιγμές ηρεμίας για να σκεφτείς ήσυχα τι έχεις πετύχει ή που έχεις αποτύχει και τις νέες κατευθύνσεις που θα πάρεις.

Διαλογίσου, προσευχήσου, άσε τις σκέψεις σου να βγουν στην επιφάνεια, τα όνειρά σου να μιλήσουν. Θα βρεθείς στο νέο δρόμο που θα προχωρήσεις. Ζήσε επίσης με τον αγαπημένο σου πολλές στιγμές οικειότητας.

Είναι μακριά από τον κόσμο (στις 15, 16 και 18) που θα μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, να μιλήσεις για βαθιά πράγματα και να δεις τη σχέση σου να εξελίσσεται και να εδραιώνεται.

ΙΧΘΕΙΣ

Αναρωτήσου για τις φιλίες σου, αυτές που έχεις ξεχάσει και αυτές τις τόσο πολλές που έχεις διασκορπιστεί και πέρνα σε βαθιές συναντήσεις καρδιάς.

Θα μπορέσεις να ενισχύσεις τις κοινωνικές σου σχέσεις (στις 15 και 16), να ξαναδημιουργήσεις παρατημένες σχέσεις εξαιτίας των δραστηριοτήτων σου και της οικογενειακής σου ζωής, να δεσμευτείς πιο σοβαρά σε μια ομάδα που υπερασπίζεται τα ιδανικά σου.

Απόφυγε να ριχτείς σε νέα σχέδια στις 18. Θα ήταν πρόωρο. Μπορεί επίσης να καταρρεύσουν στις 20. Έρωτας και πάθος μπορεί να γίνουν ένα στις 18.

 

Πηγή: Madame Figaro

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ