Ο Αλβανός συζυγοκτόνος & απαγωγέας του γιου του συνάντησε τον Αλέξη Κούγια: Τι του είπε

Έντεκα ημέρες μετά τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του Λέλας Μαυρομάτη και την απαγωγή του τετράχρονου γιου τους από το σπίτι τους στην Ορμύλια Χαλκιδικής, ο 35χρονος Αλβανός Τζέημς Κλοντ Λέσι έδωσε σημεία ζωής. 

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του "Πρώτου Θέματος" με την οποία επικοινώνησε ο Αλέξης Κούγιας, ο γνωστός ποινικολόγος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Τζέημς Κλοντ Λέσι τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη. Ο 35χρονος Αλβανός ζήτησε από τον κ. Κούγια να αναλάβει την υπεράσπισή του και μάλιστα έκλεισε ραντεβού μαζί του για να συνομιλήσουν από κοντά. Οπως είπε ο κ. Κούγιας η συνάντηση έγινε στα Μέγαρα, ενώ η Ελληνική Αστυνομία αναζητούσε τον Αλβανό συζυγοκτόνο στην περιοχή της Χαλκιδικής. 

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στο protothema.gr ο κ. Κούγιας, για να γίνει το ραντεβού με τον Αλβανό φυγά επέστρεψε εσπευσμένα από την Σπάρτη όπου βρισκόταν για μια δικαστική υπόθεση ενός πελάτη του. Στη συνάντηση, σύμφωνα πάντοτε με όσα υποστηρίζει, ο Λέσι ζήτησε από τον γνωστό δικηγόρο να αναλάβει την υπεράσπισή του. Ο κ. Κούγιας έθεσε ως προϋπόθεση για να αναλάβει την υποθέση να έχει επιστρέψει προηγουμένως ο 4χρονος Φοίβος στην οικογένειά του. Στο αίτημα του ποινικολόγου ο συζυγοκτόνος δεν απάντησε και αρκέστηκε να πει στον Αλέξη Κούγια ότι «θα τα πούμε». Ωστόσο από την ημέρα που συναντήθηκαν ο 35χρονος Αλβανός δεν έχει επικοινωνήσει εκ νέου με τον κ. Κούγια. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ