Ο Γιάννης Μηλιός στο eirinika: Θα κάνω μήνυση, δεν ήμουν στο Γκστάαντ ούτε η κόρη μου είχε 500 ευρώ φυσικά!

Συγχισμένος - λίαν επιεικώς - είναι ο Γιάννης Μηλιός, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ & πρώην υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής, με το δημοσίευμα σαββατιάτικης έκδοσης που τον φέρει να βρισκόταν στο πολυτελές θέρετρο της Ελβετίας Γκστάαντ. 

Tο "κερασάκι" στην τούρτα ήρθε με χθεσινό tweet όπου ενα 500ευρο φαινόταν απο το πoρτοφόλι της κόρης του όταν πήγε στο privé club Bricolage...

Ο Γιάννης Μηλιός μιλώντας στο eirinika δήλωσε: "είμαι έτοιμος να προσφύγω στην δικαιοσύνη γιατί αυτό το δημοσίευμα ότι με βρήκαν δήθεν να κάνω διακοπές σε πολυτελές σαλέ στην Ελβετία με την κόρη μου είναι πέρα γιά πέρα αναληθές και συκοφαντικό. 

Εχω υπόψιν μου από που κινούνται όλες αυτες οι δυσφημιστικές για το πρόσωπο μου ανοησίες, ενώ θα καταφύγω και στον Μάνο Σφακιανάκη της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το "500 ευρω".

Με θίγουν πολιτικοί αντίπαλοι να εικάσω; Αν και ποτέ δεν ξέρεις ποιός κρύβεται πίσω από τόση λάσπη. Ολα ξεκίνησαν μετά απο μακροσκελές άρθρο μου στην προσωπική μου ιστοσελίδα με απολογισμό των πεπραγμένων της κυβέρνησης και γενικά όλης της οικονομικής κατάστασης. Δικαιούμαι νομίζω να λέω την γνώμη μου Σωστα;"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ