Η Λίντα Τριπ αποκαλύπτει: 2.000 ερωμένες είχε ο Μπιλ Κλίντον στον Λευκό Οίκο - Η Μόνικα ήταν μία από αυτές

Δείτε την απίστευτη αποκάλυψη της Λίντα Τριπ μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Aaron Klein Investigative Radio...

Η Λίντα Τριπ, η οποία είχε μαγνητοφωνήσει τις αποκαλύψεις της Μόνικα Λεβίνσκι για την «ανάρμοστη» σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και τις έδωσε τις κασέτες στον ανεξάρτητο ερευνητή Κένεθ Σταρ,  αποκάλυψε μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Aaron Klein Investigative Radio» πως, όταν εργαζόταν στη δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ερωτική σχέση με χιλιάδες γυναίκες.

Μάλιστα, ανέφερε ότι η Χίλαρι ήταν πλήρως ενήμερη για τα παραστρατήματα του προέδρου. «Η Χίλαρι όχι μόνο ήξερε για τα σεξουαλικά κατορθώματα του συζύγου της αλλά είχε αναλάβει προσωπικά να διαδώσει τις πληροφορίες για τις ερωτικές περιπέτειες του με στόχο να καταστρέψει τις γυναίκες με τις οποίες φλέρταρε ο Κλίντον.

Το γεγονός ότι παρουσιάζει τον εαυτό της ως υπέρμαχο των δικαιωμάτων των γυναικών σε όλο τον κόσμο αλλά και το γεγονός ότι έχει καταστρέψει όλα αυτά τα χρόνια τόσες γυναίκες για να διασφαλίσει την πολιτική της βιωσιμότητα, συνεχίζει να είναι αποκρουστικό για μένα», είπε χαρακτηριστικά η Τριπ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ