Η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια προωθεί τον Ελληνικό τουρισμό με την Ελενα Κουντουρά - Γιατί μιλάει ισπανικά η Υπουργός μας - Εικόνα

Στο πλαίσιο των εγκαινίων της 36ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού FITUR, που πραγματοποιείται στη Μαδρίτη, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά συναντήθηκε με την γοητευτική βασίλισσα της Ισπανίας.

Ο ΕΟΤ συμμετέχει στην έκθεση με περίπτερο και η βασίλισσα της Ισπανίας ευχαρίστησε τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού για την παρουσία του στην έκθεση, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την εμβάθυνση των τουριστικών σχέσεων των δύο χωρών .

Η βασίλισσα ευχήθηκε η Ελλάδα να έχει μία επιτυχημένη τουριστική σεζόν το 2016, ενώ η κυρία Κουντουρά δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού μιλάει Ισπανικά, καθώς ήταν παντρεμένη πριν αρκετά χρόνια με Ισπανό ποδοσφαιριστή, όταν μεσουρανούσε στις πασαρέλες της Ευρώπης αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ