Πεσμένη ψυχολογία; Τα άστρα ορίζουν πως είναι το κάθε ζώδιο όταν δεν είναι στις όμορφες μέρες του

Κάθε ζώδιο έχει διαφορετικούς τρόπους για να ξεπερνά τις μαύρες μέρες του. Άλλοι απομονώνονται, άλλοι κλαίνε, βρίσκουν κάτι να ξεχαστούν ή βγαίνουν έξω. 

Ιδού πως συμπεριφέρονται τα ζώδια ανάλογα με τα άστρα όταν περνούν δύσκολα.

Κριός: Συνήθως δε θέλει να δει κανέναν, ούτε και να μιλήσει. Κλείνεται σε ένα δωμάτιο και βάζει να δει την αγαπημένη του ταινία, κατά προτίμηση κωμωδία για να συνέλθει.

Ταύρος: Σε πρώτη φάση θα βρεθεί με τον/την κολλητή του και πάνω στην κουβέντα θα τσακίσει το κουτί με τα σοκολατάκια ή τρία – τέσσερα πιτόγυρα για να πάνε κάτω τα φαρμάκια.

Δίδυμοι: Αποφεύγει κάθε κοινωνική επαφή, κλείνει τηλέφωνα και κομπιούτερ και δεν υπάρχει για κανένα. Μπορεί να τριγυρνά άσκοπα στους δρόμους, χαζεύοντας δεξιά – αριστερά, χωρίς όμως να δίνει καμία σημασία.

Καρκίνος: Συνήθως κλαίει μέχρι να πρηστούν τα μάτια του και μετά το ρίχνει στο νοικοκυριό και τη μαγειρική για να αισθανθεί καλύτερα.

Λέων: Προσπαθεί να μην σκέφτεται ό, τι τον θλίβει, βγαίνοντας και διασκεδάζοντας για να αποσπάσει την προσοχή του. Μπορεί να κάνει κάποιες υπερβολές αλλά στο τέλος τα καταφέρνει.

Παρθένος: Κάνει ένα ζεστό μπάνιο και πέφτει για ύπνο γιατί μόνο έτσι θα σταματήσει το μυαλό του να λειτουργεί και να ξαναγυρνά στα ίδια και τα ίδια.

Ζυγός: Αν δεν έχει χρήματα, ώστε να κάνει shopping therapy, τότε κλείνεται στο δωμάτιό του και ασχολείται με κάτι που θα τον κάνει να νιώσει καλύτερα.

Σκορπιός: Κλείνει τα φώτα και μπορεί να κάθεται για ώρες στο σκοτάδι, χωρίς να έχει καμία επαφή με οποιοδήποτε ανθρώπινο ον για όσο του χρειάζεται.

Τοξότης: Θα πάρει σβάρνα όλους τους φίλους του κι αφού τους πει πώς νιώθει ίσως τους παρακινήσει να πάνε κάπου έξω γιατί δεν θα τον χωράει ο τόπος.

Αιγόκερως: Θα προσπαθήσει να επικεντρωθεί σε κάτι άλλο, κατά πάσα πιθανότητα με κάποια δουλειά που θα κρατά το μυαλό του συγκεντρωμένο, ώστε να μην σκέφτεται αυτό που τον έχει ρίξει.

Υδροχόος: Προσπαθεί να θεωρητικοποιήσει το συναίσθημα της θλίψης και να πείσει τον εαυτό του ότι όλα είναι state of mind. Πες-πες στο τέλος τα καταφέρνει μια χαρά...

Ιχθύες: Βάζει την αγαπημένη του μουσική, παίρνει αγκαλιά το μπουκάλι και τα χαρτομάντιλα και τους δίνει... να καταλάβουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ