Πλούσια Αμερικανίδα ζει με 1.100 γάτες σε φάρμα - 28.000 γατιά μεγάλωσε σε 23 χρόνια

Αυτή η κυρία φιλοξενεί οκτακόσιες ενήλικες γάτες και 300 μικρά γατάκια στο σπίτι της στην Καλιφλόρνια καθως ανακάλυψε σε αρκετά μεγάλη ηλικία... την αγάπη της για τα μικρά αιλουροειδή!

Ολα ξεκίνησαν το 1992 όταν ο πατέρας της Λίνεα Λατάντσιο ζήτησε να τον βοηθήσει να διαλέξει μια γάτα ως κατοικίδιο. Η 67χρονη σήμερα γυναίκα γύρισε στο σπίτι έχοντας μαζί της 15 γατάκια, τα οποία ποτέ δεν εγκατέλειψε. Αντιθέτως, φρόντισε να πολλαπλασιαστούν.

Από τότε έχουν περάσει 24 χρόνια και όπως υπολογίζει η ίδια, σε όλη αυτήν την περίοδο έχει ζήσει με συνολικά 28.000 γάτες. Ο πληθυσμός τους μεγάλωσε τόσο που το σπίτι της το έχει παραδώσει ουσιαστικά στις γάτες της και η ίδια μένει σε ένα τροχόσπιτο μέσα στο μεγάλο αγρόκτημά της.

Η Λίνεα συγκεντρώνει τα αδέσποτα γατάκια από την γύρω περιοχή και τα φροντίζει. Αποχωρίζεται μόνον όσες χαρίζει σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για ένα κατοικίδιο.

Τα έξοδα για την διατροφή και την ιατρική παρακολούθηση τους είναι πάρα πολλά όπως η ίδια αναγνωρίζει. Στην προσπάθειά της, όπως αναφέρει το Independent, να μειώσει το κόστος, έμαθε η ίδια να εξετάζει και να γιατρεύει τις γάτες της και τώρα κάθε χρόνο δαπανά μόνο... 1,6 εκατομμύρια δολάρια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ