Οι γυναίκες "λιποθύμησαν" βλέποντας την σέξι ομάδα Ενόργανης Ανδρών της Αμερικής- Φώτο  

Συνήθως τη δόξα του γυναικείου κοινού μονοπωλούν οι ποδοσφαιριστές και οι πιο εναλλακτικές στο γούστο επιλέγουν τους surfers...

Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε αθλητικές επιδόσεις, αλλά στη γοητεία τους. Το τελευταίο εύρημα όμως, διεκδικεί την πρωτιά για την πιο σέξι ομάδα και εδώ και μια εβδομάδα έχει αρχίσει να κάνει buzz και να ανακαλύπτεται από τη μία άκρη του πλανήτη έως την άλλη. 

ομάδα βρέθηκε στη Βραζιλία και έκανε προπονήσεις στο Ρίο, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς του 2016. Μεταξύ των ασκήσεων, τα αγόρια πήγαν στην παραλία και η selfie τους έγινε viral. Σχεδόν όλα τα γυναικεία περιοδικά έχουν τρέξει να κάνουν αφιερώματα στην ομάδα και οι παίκτες είδαν σε μια εβδομάδα τους followers να αυξάνονται συνεχώς.

Αν και στον αθλητικό χώρο η ομάδα θεωρείται υποσχόμενη και αναγνωρίζεται ως πιθανή έκπληξη της χρονιάς, η επιπλέον δημοσιότητα έρχεται απλά να εκτινάξει τη φήμη της και ίσως κάνει περισσότερες γυναίκες να στηθούν στις τηλεοράσεις στις 5 Αυγούστου...

  Ωστόσο οι φωτογραφίες χωρίς μπλούζα δεν είναι καινούργια πρακτική της ομάδας μια και όσοι τους ακολουθούν έχουν ξαναδεί αντίστοιχες πόζες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ