7 συγκλονιστικοί μονόλογοι για την έκτρωση - Η καμπάνια DrawTheLine θα σου κόψει την ανάσα.

Επτά ηθοποιοί μοιράζονται αληθινές ιστορίες που έχουν να κάνουν με την άμβλωση.

Οι ιστορίες δεν είναι προσωπικές, αλλά άλλων γυναικών από διάφορες περιοχές της Αμερικής και όλο αυτό γίνεται στα πλαίσια της καμπάνιας Draw The Line, που φέρει τη σφραγίδα του Center for Reproductive Rights.

Μέσα από αυτή την καμπάνια ακούγονται οι ιστορίες γυναικών που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με αυτή την απόφαση. Κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις ήταν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και άλλες εγκυμοσύνες επιθυμητές που όμως θα έβαζαν σε κίνδυνο τη ζωή τους. 

Αυτές είναι οι επτά πολύ ισχυρές ιστορίες που πρέπει να ακούσεις:

Η ηθοποιός Retta Parks λέει την ιστορία της Rosario, που προσπαθούσε απεγνωσμένα να μείνει έγκυος μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, αλλά έπρεπε να διακόψει την εγκυμοσύνη επειδή ήταν εξωμήτρια.

Η Elizabeth Banks λέει την ιστορία της Rebecca, που έμεινε έγκυος ενώ βρισκόταν μέσα σε μια άσχημη σχέση.

Η Bellamy Young λέει την ιστορία της Faith, μιας νοσοκόμας και μητέρας με επιληψία όπου η απροσδόκητη εγκυμοσύνη έθεσε την υγεία και την δουλειά της σε κίνδυνο.

Η Mary McCormack λέει την ιστορία της Susanne, η οποία γέννησε πρόωρα στις 15 εβδομάδες και ήξερε πως ο γιος της δεν θα επιβιώσει.

Η Amy Brenneman λέει την ιστορία της Whitney, η οποία πήρε μία δύσκολη απόφαση όταν σε έναν υπέρηχο είδε κάτι που δεν ήταν συμβατό με τη ζωή.

Η Dascha Polanco λέει την ιστορία της Amy, μιας μαθήτριας με full time δουλειά, η οποία δεν ήταν έτοιμη να γίνει γονιός.

Και η Mercedes Mason λέει την ιστορία της Laura, της οποία η πανεπιστημιακή κλινική δεν θα τη βοηθούσε ούτε θα την παρέπεμπε αλλού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ