"Γιατί μου κατσικώθηκες;" Μεγάλη εκδοτική επιτυχία για το βιβλίο του συναδέλφου Στρατή Λιμνιού

Σχεδόν 2,5 μήνες πέρασαν από την ημέρα που ο δημοσιογράφος Στρατής Λιμνιός παρουσίασε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την πρώτη του νουβέλα με την οποία συστήθηκε στο κοινό και ως συγγραφέας.

Το βιβλίο με τον τίτλο "Γιατί μου κατσικώθηκες;" έτυχε θερμής υποδοχής και ως εκ τούτου ήδη έχει κάνει δεύτερη έκδοση και συνεχίζει την καλή του πορεία σε επίπεδο πωλήσεων. Η ιδιαιτερότητα της γραφής του αλλά και το στοιχείο του μυστηρίου που είναι διάχυτο σε αυτό το βιβλίο έχει κερδίσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων αναγνωστών που κάνουν λόγο για μία ευχάριστη έκπληξη. Ο δημοσιογράφος αναμένεται να επιστρέψει με νέο βιβλίο στα τέλη της χρονιάς καθώς ολοκληρώνει ήδη και το δεύτερο του βιβλίο το οποίο όπως ο ίδιος λέει δε θα είχε την παραμικρή σχέση με το προηγούμενο αλλά θα αποτελεί μία ευχάριστη όπως ελπίζει ο ίδιος ανατροπή. Όσο για την πορεία του πρώτου του βιβλίου δηλώνει ενθουσιασμένος και ευγνώνων σε όλους όσους τον αγκάλιασαν και σε αυτό του το βήμα. 

Λίγα λόγια για την υπόθεση

«Η ζωή συχνά μας επιφυλάσσει εκπλήξεις άλλοτε ευχάριστες άλλοτε δυσάρεστες». Είναι τα πρώτα λόγια του Ορέστη Χριστοδούλου, ο οποίος συλλαμβάνεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του πρώην συντρόφου του, Ντέηβιντ και οδηγείται στη φυλακή. Για την υπεράσπιση του, καλούνται ως μάρτυρες κοινοί φίλοι του πρώην ζευγαριού. Μέσα από τις καταθέσεις τους και ένα σπαρταριστό παιχνίδι λέξεων αλλά και ακροβασιών μεταξύ μαύρου χιούμορ και χολής οι πρωταγωνιστές ξετυλίγουν τις παράλληλες ζωές τους με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία Ορέστη Χριστοδούλου και «φροντίζουν» για την επιβάρυνση της θέσης του.

Αποκαλύψεις.
Μίση.
Πάθη.
Ένοχα μυστικά.

Στη σκιά μίας ανομολόγητης και σκοτεινής σχέσης του Ορέστη Χριστοδούλου με τη λαμπερή παρουσιάστρια Αμαλία Τσελή η οποία θέλει να τον εκδικηθεί επειδή εκείνος την πρόδωσε σε ερωτικό επίπεδο.
Ένα έργο που μιλά για τις ανθρώπινες σχέσεις, τον έρωτα, το πάθος, την άσπονδη φιλία και στοχεύει στην εσωτερική αναζήτηση όλων μας για το αν τελικά ερχόμαστε μόνοι σε αυτή τη ζωή και φεύγουμε μόνοι…
 
Ο Στρατής Λιμνιός σπούδασε Δημοσιογραφία και Επικοινωνία, έπαιξε στο θέατρο, πέρασε από μουσικές σκηνές. Τα τελευταία δέκα χρόνια ζει στην Αθήνα και συνεργάζεται με τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες. Είναι Λέων με Υδροχόο, πολύ μοναχικός, σιχαίνεται τις δίαιτες, και εκτιμά απεριόριστα τους ανθρώπους με χιούμορ.

Το βιβλίο με τον τίτλο «Γιατί μου κατσικώθηκες;» είναι η πρώτη του νουβέλα και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ηρόδοτος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ