Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Το ταλέντο του Jamie του χαρίζει 8.000 δολάρια τη βδομάδα - Ο άνθρωπος - μαγνήτης & η σπάνια πάθηση του δέρματος

Mέχρι και 8.000 δολάρια την εβδομάδα κατορθώνει να βγάζει ο 47χρονος άνδρας από μια μυστηριώδη πάθηση του δέρματος του.

Ο Jamie Keeton από το Ιλινόις των ΗΠΑ ισχυρίζεται πως κερδίζει εξαιρετικά μεγάλο ποσό χρημάτων εβδομαδιαίως κάνοντας τα δοχεία και άλλα διάφορα αντικείμενα να «κολλάνε» στο κεφάλι του.

Όπως λέει ο ίδιος, βγάζει χρήματα από την ικανότητά του να λειτουργεί σαν βεντούζα. «Ο γιατρός μου, μου εξήγησε ότι οι πόροι του δέρματος μου λειτουργούν σαν βεντούζες, έτσι ώστε τα πράγματα να κολλάνε πάνω σε μένα», είπε ο Keeton.

«Η θερμότητα του σώματός μου είναι επίσης υψηλότερη από το κανονικό, γεγονός που καθιστά ισχυρότερη την "αναρρόφηση"», προσθέτει ο Jamie στην Daily Mail. Σύμφωνα και πάλι με τον ίδιο, όπως του είπε ο γιατρός του είναι το μόνο άτομο στις Ηνωμένες Πολιτείες με αυτή την ικανότητα. Ο Keeton μάλιστα επέστρεψε πρόσφατα από το Πεκίνο, όπου κέρδισε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη μεταφορά των περισσότερων δοχείων στο κεφάλι του.

Ο ίδιος κράτησε 8 δοχεία στο κεφάλι του για συνολικά 10 δευτερόλεπτα και έκανε το ρεκόρ. Ο 47χρονος είπε ότι ανακάλυψε ότι είναι διαφορετικός σε ηλικία μόλις 7 ετών, όταν τα παιχνίδια κολλούσαν επάνω του. Όμως, μέχρι κάποια ηλικία, δεν διέδιδε πολύ αυτήν τη σπάνια κατάστασή του, καθώς φοβόταν πώς θα τον χαρακτηρίσουν οι υπόλοιποι άνθρωποι κι αν θα τον θεωρήσουν παράξενο. Άλλα όταν μεγάλωσε και συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να βγάλει χρήματα από αυτό το περίεργο ταλέντο, ο Keeton σταμάτησε να ενδιαφέρεται για τη γνώμη άλλων ανθρώπων, όπως εξομολογείται.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 47χρονου μπορεί να βγάλει μέχρι και 1.500 δολάρια την ημέρα και μερικές φορές ακόμη και 8.000 δολάρια μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, μόνο και μόνο για να «κολλάει» τα δοχεία στο κεφάλι του! Τα έσοδα έρχονται από τις διάφορες μάρκες ποτών και αναψυκτικών που τον πληρώνουν για να «βεντουζάρει» τα δοχεία με τα προϊόντα τους στο κεφάλι του.

Έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει την εργασία του ως γραφίστας και να κάνει αυτή τη δουλειά. Ο ίδιος αναφέρει επίσης ότι δεν του αρέσει να το λέει ασθένεια, αλλά καλύτερα μια «παράξενη κατάσταση». Ο Keeton έχει εμφανιστεί σε πολλές εκπομπές στο παρελθόν, επιδεικνύοντας το ταλέντο του!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ